Τηλεόραση|20.10.2024 10:50

The Voice: Ενθουσίασε η τρανς εγγονή της Δούκισσας - «Είμαι γεννημένη για να τραγουδάω»

Newsroom

Στη σκηνή του «The Voice» ανέβηκε η Angel και κέρδισε τις εντυπώσεις με τις εξαιρετικές φωνητικές της ικανότητες. Με την πρώτη της εμφάνιση κατάφερε να ξεχωρίσει, μαγνητίζοντας τόσο το κοινό όσο και τους coaches. Η μουσική φαίνεται πως κυλάει στο αίμα της, καθώς είναι οικογενειακή παράδοση.

Όπως ανέφερε η ίδια: «Η γιαγιά μου τραγουδούσε, ο μπαμπάς μου έπαιζε κιθάρα, εγώ τραγουδούσα, η αδερφή μου τραγουδούσε». Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι η γιαγιά της είναι η γνωστή τραγουδίστρια Δούκισσα, όπως επιβεβαίωσε και η μητέρα της στα παρασκήνια μιλώντας στον Γιώργο Καπουτζίδη.

Στο βίντεο που προβλήθηκε λίγο πριν ανέβει στη σκηνή, η Angel μίλησε για τη δική της διαδρομή και τη σχέση της με τη μουσική και την τέχνη του drag. Από μικρή ηλικία, η ανάγκη της για έκφραση και δημιουργία ήταν εμφανής, φορώντας τα τακούνια της μητέρας της και χορεύοντας μέσα στο σπίτι. Η καραντίνα της έδωσε την ευκαιρία ν' ανακαλύψει ακόμα περισσότερο τον εαυτό της, να βρει ποια πραγματικά είναι και να ξεκινήσει μαθήματα χορού. Όπως εξομολογήθηκε, το drag τη βοήθησε να δει την εικόνα της γυναίκας που ήθελε να 'ναι και της έδωσε την αυτοπεποίθηση να κυνηγήσει τα όνειρά της.

Στηρίζεται έντονα από την οικογένειά της και τους φίλους της, που την ενθαρρύνουν να μην τα παρατήσει ποτέ. Μάλιστα, μοιράστηκε μια ιδιαίτερη στιγμή που άνθρωποι της ζήτησαν συγγνώμη επειδή την είχαν κρίνει χωρίς να τη γνωρίζουν πραγματικά, κάτι που την άγγιξε βαθιά. «Είμαι γεννημένη για να τραγουδάω και να είμαι πάνω σε σκηνές», δήλωσε με πάθος, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της ν' αγαπηθεί από τον κόσμο γι’ αυτό που είναι.

Με τη μουσική να τη συντροφεύει από τα 4 της χρόνια, η Angel μεγαλώνοντας εμπνεόταν από διάφορες τραγουδίστριες και προσπαθούσε να τις μιμηθεί, βάζοντας τα τακούνια τους. Σήμερα, πιστεύει πως έχει εξελιχθεί σε μια πολύ καλή performer, έτοιμη να κατακτήσει τη σκηνή.

Η εμφάνισή της στο «The Voice» εντυπωσίασε δύο από τους τέσσερις coaches, τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Έλενα Παπαρίζου, που γύρισαν τις καρέκλες τους για να τη διεκδικήσουν. Τελικά, η Angel επέλεξε να συνεχίσει το ταξίδι της στο παιχνίδι στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, δείχνοντας ότι έχει μπροστά της μια πολλά υποσχόμενη πορεία.

drag queenτραγουδίστριαThe VoiceΓιώργος ΜαζωνάκηςτρανςΈλενα Παπαρίζου