Τηλεόραση | 18.04.2019 16:12

Σάκης Τανιμανίδης - Γιώργος Μαυρίδης: Η κόντρα, το World Party και η «πληρωμένη» απάντηση (vid)

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» βρέθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης και μίλησε για την παλιά φιλία του με τον Σάκη Τανιμανίδη, μέσα από την οποία γεννήθηκε η ταξιδιωτική εκπομπή «World Party». Στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» ο Μαυρίδης είπε για τον λόγο που οι δύο παρουσιαστές από κολλητοί έγιναν ξένοι.

«Δεν θα σου πω τι έγινε... Το τέλος ήταν μια απόφαση συνολική. Με τον Σάκη δεν μιλάμε, δεν είμαστε φίλοι, αλλά δεν έχω κάτι να χωρίσω. Η πικρία μου είναι ότι έγραφε στους τίτλους της εκπομπής ότι είναι μια ιδέα του Σάκη. Δεν το κάνεις αυτό. Ακυρώνεις 10 ανθρώπους από πίσω. Τον πιλότο πληρώσαμε μαζί, δανεικά σού δώσαμε, το στηρίξαμε, το πληρώσαμε. Δεν κάτσαμε να πούμε ποια ιδέα από όλες ήταν η δικιά μας. Δουλέψαμε όλοι για αυτό το πράγμα». 

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε μία αινιγματική ανάρτηση από τον Άγιο Δομίνικο, όπου βρίσκεται για την παρουσίαση του Survivor. «Ποτέ μην τσακωθείς με κάποιον που πιστεύει τα ψέματά του», ανέφερε μέσω Instagram story ο Σάκης Τανιμανίδης, και φυσικά δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για ευθεία απάντηση στους ισχυρισμούς του Μαυρίδη ή ένα ρητό που τον εκφράζει γενικώς!

Στη «Φωλιά των Κούκου» η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη χαρακτηρίστηκε ως «απάντηση-καρφί» στη συνέντευξη του Γιώργου Μαυρίδη.

Για την γνωριμία τους με τον Τανιμανίδη, ο Μαυρίδης είπε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα»: «Κάναμε παρέα με τον Σάκη και κάναμε μια εκπομπή στο TV100. Βρίσκαμε θέματα και κάναμε σκετσάκια στο δρόμο. Αυτό είπαμε πάμε να το κάνουμε στο εξωτερικό. Τον πιλότο τον πληρώσαμε δια τρία: Ο Σάκης, εγώ και ο Θοδωρής. Ο πιλότος δεν πουλήθηκε πουθενά, χωριστήκαμε έκανε ο καθένας τη ζωή του. Ο Σάκης σπούδασε, εγώ δούλευα, ο Θοδωρής έκανε άλλες δουλειές, μετά από 3-4 χρόνια βρήκαμε μια άκρη στην ΕΡΤ3 να αγοράσει αυτό το κόνσεπτ με πάρα πολύ λίγα λεφτά. Την πρώτη χρονιά στην ΕΡΤ δεν βγάλαμε κάτι. Ήθελα να μου πληρώνουν το εισιτήριο και το δωμάτιο που κοιμάμαι. Από την τσέπη μου έτρωγα. Όταν ήρθαμε στον Alpha δουλέψαμε πάρα πολύ, κουραστήκαμε».

T
Σάκης ΤανιμανίδηςWorld PartyΓιώργος Μαυρίδης