Τηλεόραση|21.04.2019 12:55

GNTM 2: Πότε αρχίζουν τα γυρίσματα και τι θα γίνει με την επιτροπή (pics)

Αλέξης Μίχας

Τα βιογραφικά των υποψηφίων καλλονών που ονειρεύονται να διασχίσουν ελληνικές και διεθνείς πασαρέλες ξεσκονίζουν αυτές τις ημέρες οι υπεύθυνοι της παραγωγής του «Greece’s Next Top Model». Ήδη οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 1000, ενώ υπάρχει σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr και μια «κάβα» περί των 2.000 συμμετοχών από πέρσι και στις οποίες έγινε το πρώτο ξεσκαρτάρισμα.

Τα pre castings, η προεπιλογή δηλαδή υποψηφίων μοντέλων ξεκινά τις επόμενες ημέρες ωστόσο σε αυτά δεν θα συμμετάσχουν Άγγελος Μπράτης (σχεδιαστής), Δημήτρης Σκουλός (φωτογράφος), Ηλιάνα Παπαγεωργίου (μοντέλο) και Βίκυ Καγιά που είναι και η παρουσιάστρια του σόου. Τα castings με τηλεοπτική κάλυψη θα ξεκινήσουν στα μέσα Μαΐου. Τότε οι τέσσερις κριτές θα πάρουν θέση στο τηλεοπτικό πλατό του ριάλιτι μόδας του Star.

T
T
T

Όσον αφορά στη φημολογία του ξέσπασε για συμμετοχή και αντρών μοντέλων ξεκίνησε από το αντίστοιχο concept που έχει προβληθεί στην αμερικάνικη εκδοχή του ριάλιτι «America’s Next Top Model» με παρουσιάστρια την Τάιρα Μπανκς. Ωστόσο, εκεί προβλήθηκε μετά την δέκατη σεζόν του προγράμματος που ολοκλήρωσε τον Απρίλιο του 2018 αισίως τον 25ο κύκλο του. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr στο GNTM 2 δεν πρόκειται να δούμε άντρες μοντέλα.

T
Βίκυ ΚαγιάΗλιάνα ΠαπαγεωργίουNext Top Model