Τηλεόραση|11.05.2019 19:23

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο «Τίμος Δράκος» της Λάμψης επιστρέφει στην τηλεόραση

Άκης Φωτόπουλος

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος επανέρχεται από τη νέα σεζόν στη μικρή οθόνη, καθώς θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 λέξεις».

Ο ηθοποιός, που ολοκληρώνει σήμερα τις θεατρικές του υποχρεώσεις στη Λάρισα (με την παράσταση «Εσύ... κι ο γρύλος σου»), εμφανίστηκε πριν από λίγο καιρό στο «Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου, ευχαριστώντας τον Κώστα Κόκλα για τη συμπαράστασή του στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν δεν έβρισκε δουλειά, ενώ προ ημερών μίλησε και στον Aρη Καβατζίκη (στο Πρωινό του ΑΝΤ1) για τη μετά τη «Λάμψη» ζωή του. 

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος έγινε ευρύτερα γνωστός ως «Τίμος Δράκος» στη Λάμψη του Νίκου Φώσκολου, τη δεκαετία του ’90. Τον θυμόμαστε, επίσης, και από τις συμμετοχή του στις σειρές: Μικροί Μεγάλοι, Τμήμα Ηθών, Τρεις Χάριτες και Απιστίες. Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Ζάκυνθο, καθώς αποφάσισε να απομακρυνθεί από τη showbiz.

«Είχα μια πρόταση να συνεργαστώ με το θέατρο της Λάρισας για έναν χρόνο και τελικά έμεινα στη θεσσαλική πόλη για πέντε χρόνια», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο ηθοποιός στην Espresso. Στη συνέχεια βρέθηκε για ενάμιση χρόνο στην Καρδίτσα, όπου δούλεψε επίσης στο τοπικό θέατρο και τελικά βρέθηκε στη Ζάκυνθο.

Ανδρέας Ανδρεόπουλος