Τηλεόραση|30.05.2019 12:41

Deal - Μαρία Τζινιέρη: «Γείωσε» Φερεντίνο και τραπεζίτη, έφυγε με χιλιάδες ευρώ (vid)

Newsroom

Ένα επεισόδιο στο Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο, στο οποίο η αγωνία «χτύπησε» τιλτ. Πρωταγωνίστρια ήταν η όμορφη τραγουδίστρια Μαρία Τζινιέρη, κόρη της Τζούλη Τζινιέρη - συντρόφου του γνωστού κλαρινίστα Γιώργου Μάγκα. Η Μαρία Τζινιέρη έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, όπως ο Πάνος Κιάμος, ο Νίκος Βέρτης και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Τηλεοπτικά συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στο μουσικό talent show του ΑΝΤ1 «Rising Star».

Το τελευταίο διάστημα εμφανιζόταν σε νυχτερινό κέντρο του Βόλου, ωστόσο πήρε μέρος και στο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι του Alpha και δοκίμασε τις δυνάμεις της face to face με τον Χρήστο Φερεντίνο και τον τραπεζίτη του παιχνιδιού. Συμμετέχοντας σε πάνω από 60 επεισόδια και ενώ είχε πάρει την θέση του αρχηγού, ήρθε και η δική της στιγμή να έρθει αντιμέτωπη με τον τραπεζίτη και τα κόκκινα κουτιά.

Το παιχνίδι της Μαρίας Τζινιέρη εξελίχθηκε σε θρίλερ. Ξεκίνησε πολύ καλά και οι επιλογές της μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού ήταν επιτυχημένες. Αν και έχασε τις 60.000 ευρώ, κατάφερε μέσα στα δύο τελευταία κουτιά που είχαν απομείνει να υπάρχουν οι 40.000. Στο τέλος είχαν μείνει οι 10.000 ευρώ και οι 40.000 με την προσφορά του «τραπεζίτη» στα 22.000 ευρώ.

Με αγωνία όλοι στο πλατό περίμεναν το αποτέλεσμα και εκείνη αρνήθηκε την μεγάλη προσφορά του τραπεζίτη. Κατάφερε να φύγει από το παιχνίδι με 10.000 που είχε τελικά στο κουτί της, προσφέροντας αγωνία και θέαμα στο τηλεοπτικό κοινό.

Μαρία ΤζινιέρηDeal