Πρωινό - ΑΝΤ1: Οι νέες αλλαγές που ετοιμάζει η Σκορδά στην εκπομπή της
Αλέξης ΜίχαςΑποχωρεί από την αρχισυνταξία του «Πρωινού» η Ελεάννα Τρυφίδου με κατεύθυνση τον ΣΚΑΪ, όπου θα αναλάβει την επιμέλεια στη νέα καθημερινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Ήδη έχει ενημερωθεί η Φαίη Σκορδά αλλά και η διοίκηση του σταθμού. Τις επόμενες ημέρες θα «κλειδώσει» το όνομα του νέου αρχισυντάκτη.
Η παρουσιάστρια και το κανάλι βρίσκονται μεταξύ δύο προσώπων και θα πάρουν μέσα στις επόμενες μέρες από κοινού την τελική τους απόφαση. Θέση στην εκπομπή θα έχει από την επόμενη σεζόν και η δημοσιογράφος Πολυξένη Καραμίχα, χωρίς ωστόσο να μετακινηθεί από τη Θεσσαλονίκη, όπου διαμένει μόνιμα, στην Αθήνα. Μια σκέψη είναι να βγαίνει με link από το στούντιο του ΑΝΤ1 στη Θεσσαλονίκη.
Τέλος, αλλαγές μπροστά από τις κάμερες δεν προβλέπονται προς το παρόν, καθώς εκτός των Δημήτρη Ουγγαρέζου και Αρη Καβατζίκη παραμένει τελικά και η Αφροδίτη Γραμμέλη, που όπως είχαμε γράψει διατηρεί άριστες σχέσεις τόσο με τη Φαίη Σκορδά όσο και το κανάλι.
- Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
- Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
- Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
- «Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος