Τηλεόραση|03.10.2019 14:26

Σοφία Μουτίδου: Η οργή για το GNTM, που «κρέμασε» τα μοντέλα από σκοινιά

Newsroom

Την οργή της Σοφίας Μουτίδου προκάλεσε το επεισόδιο του «GNTM», στο οποίο τα μοντέλα κλήθηκαν να κάνουν «κάθετη πασαρέλα», κρεμασμένες με σκοινιά και περπατώντας πάνω στην πρόσοψη ενός κτιρίου 30 μ. Η Σοφία Μουτίδου, που διατηρεί και κανάλι στο YouTube και συχνά σχολιάζει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο την επικαιρότητα, αποκάλεσε «εγκληματικό και απαράδεκτο» το επεισόδιο, στο οποίο κάποιες κοπέλες αρνήθηκαν να περάσουν τη δοκιμασία. 

Μουτίδου: «Μοντέλα να γίνουν, αλλά γιατί να είναι υποψήφιες μελλοθάνατες για 3 λεπτά;»

«Δεν το πιστεύω το επεισόδιο αυτό! Δεν έχει πλάκα όταν ο άλλος φοβάται. Δηλαδή να είναι κριτήριο όποιος θέλει να γίνει μοντέλο να περπατήσει ανάποδα από μια ταράτσα. Πού βοηθάει αυτό στην πασαρέλα δεν κατάλαβα. Ό,τι μαλ… έρχεται στην γκλάβα καθενός έρχεται και την κάνει εδώ, και τα κοριτσάκια το δέχτηκαν. Συγχαρητήρια βαθιά στην Πόπη και στην Κατερίνα που είπαν "όχι" στο παράλογο. Μοντέλα να γίνουν, αλλά γιατί να είναι υποψήφιες μελλοθάνατες για 3 λεπτά. Και μην αρχίσετε τα σκοινιά είναι ασφαλή. Υπάρχει κόσμος που έχει υψοφοβία και κόσμος που φοβάται να περπατήσει σε πεζούλι. Σοκ. Σοκ. Σοκ. Οι κριτές να βάλουν τα παιδιά τους μετά τα 18 να το κάνουν» ανέφερε έξαλλη η ηθοποιός.

T

Η κωμική ηθοποιός Σοφία Μουτίδου σχολιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με αφορμή τη δοκιμασία που έφερε στα άκρα τις διαγωνιζόμενες του ριάλιτι μοντέλων.

 

Στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά κάποιοι διαφώνησαν με την οργή της Μουτίδου, λέγοντας ότι αυτές τις δοκιμασίες απαιτεί το φορμά της εκπομπής, το οποίο κατευθύνεται από το εξωτερικό και για το οποίο δεν αποφασίζουν οι Έλληνες κριτές.

Σοφία ΜουτίδουGNTMGNTM 2