Τηλεόραση|17.10.2019 23:55

Αποθέωση στο Twitter για το «X Factor»: «Δέσποινα Βανδή σ' αγαπάμε» (pics)

Newsroom

Το βράδυ της Πέμπτης (17/10), προβλήθηκε το πρώτο live του κορυφαίου μουσικού ριάλιτι στο OPEN. Κοινό, κριτές και παρουσιάστρια ήταν στις θέσεις τους, ενώ οι παίκτες ξεκίνησαν τη μεγάλη μάχη της παραμονής τους στο παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο πλατό ήταν μαγική, ενώ η Δέσποινα Βανδή από την πρεμιέρα κιόλας, μας έδειξε πως θα παραδίδει μαθήματα στυλ κάθε Πέμπτη.

Οι 16 φιναλιστ, με την πολύτιμη εμψύχωση του Άρη Μακρή στα backstage, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να ξεχωρίσουν και να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι τη μεγάλη τελική αναμέτρηση. Όλοι τους έχουν ταλέντο, προσωπικότητα και λάμψη, αλλά μόνο ένας θα είναι εκείνος που θα κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ και ένα χρυσό συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Panik Records.

Οι τηλεθεατές είναι αυτοί που κάθε φορά ψηφίζουν τους αγαπημένους τους παίκτες, καθορίζοντας τους δύο διαγωνιζόμενους που σε κάθε live βγαίνουν ως προτεινόμενοι προς αποχώρηση, για να αποχωρήσει τελικά από το «X Factor» ο ένας από τους δύο, ύστερα από απόφαση των τεσσάρων κριτών.

Το κορυφαίο μουσικό talent show του OPEN εντυπωσίασε τους τηλεθεατές, οι οποίοι μοιράστηκαν στα social media τον ενθουσιασμό τους.

T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
Δέσποινα ΒανδήOpen TVX Factor