ΣΚΑΪ: Με νέα ανακοίνωση βάζει τέλος στην κόντρα με τον Αντώνη Κανάκη και τους «Ράδιο Αρβύλα»
NewsroomΜετά την πρωτοφανή μεταμεσονύκτια ανακοίνωση, με την οποία ο ΣΚΑΪ απάντησε σκληρά στον παρουσιαστή Αντώνη Κανάκη και την παρέα των «Ράδιο Αρβύλα», παραθέτοντας φράσεις από συνομιλίες που είχε με τον σταθμό, ο παρουσιαστής επανήλθε δίνοντας στη δημοσιότητα αναλυτικές συνομιλίες και e-mails με το κανάλι. Είχε προηγηθεί μακροσκελές κείμενο του Αντώνη Κανάκη στο Facebook, με το οποίο ο παρουσιαστής και η ομάδα του είχαν απαντήσει σημείο προς σημείο σε «διαρροές» που χρέωσαν στον ΣΚΑΪ, κάνοντας λόγο για «διαστρέβλωση των γεγονότων».
Το μεσημέρι της Τετάρτης (29/1), ωστόσο, το κανάλι του Φαλήρου εξέδωσε νέα, σύντομη ανακοίνωση, στην οποία δηλώνει ξεκάθαρα την επιθυμία του για τερματισμό των εχθροπραξιών. Ωστόσο, δεν λείπουν ούτε αυτή τη φορά τα καρφιά. «Παρά το ότι ο ΣΚΑΪ επιθυμούσε να έχει στο πρόγραμμά του τις δύο επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», αντιλαμβάνονται πλέον όλοι, από τα γραφόμενα της ομάδας του Ράδιο Αρβύλα, τι έπρεπε να υποστεί και τι υπέστη. Ο ΣΚΑΪ, σεβόμενος τους ανθρώπους του και τιμώντας την μακρόχρονη πορεία της ομάδας του Ράδιο Αρβύλα στην Ελληνική τηλεόραση, δεν θα καταχραστεί άλλο την υπομονή κανενός και δεν θέλει να δώσει συνέχεια».
- Ανατροπές, πισωγυρίσματα και λάθη στη διερεύνηση της τραγωδίας των Τεμπών - Η οργή των συγγενών και η αγωνία για το πόρισμα του ΕΜΠ
- Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό: Τα πρόσωπα των δύσκολων αποστολών, οι αμετακίνητοι και οι ασκήσεις ισορροπίας
- Καταγγελία για ρατσιστικά σχόλια από καθηγητή της Νομικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο
- Οι αλιείς εκπέμπουν SOS: Δεμένα στα λιμάνια τα αλιευτικά σκάφη εξαιτίας έλλειψης πληρωμάτων