• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ρωσία κατά Πατριάρχη Βαρθολομαίου: «Προσπαθεί να σπείρει τη διχόνοια στον ρωσικό ορθόδοξο κόσμο»Σχεδόν 650 οι νεκροί διαδηλωτές στο Ιράν και πάνω από 10.600 συλλήψεις - Στην αντεπίθεση η ΕυρώπηΝαυαγεί... κατά το ήμισυ η συνάντηση αγροτών-Μητσοτάκη: Μπλόκα λένε «όχι» - «Μας εμπαίζουν»Την παραίτηση της Μαρίας Καρυστιανού έχει ζητήσει από το Σάββατο το ΔΣ του Συλλόγου Τεμπών
δημοφιλές τώρα: Αποθέματα νερού: Η πρώτη βδομάδα του 2026 η καλύτερη της 5ετίας αλλά ακόμα είμαστε στα επίπεδα του...
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   25.04.2020 19:47
Newsroom
Newsroom

To «Κράτα μου το χέρι» επανέρχεται στον Alpha

Ο Alpha εξασφάλισε το 2ο κύκλο του «Κράτα μου το χέρι» και ετοιμάζεται να το επαναφέρει σύντομα στη μικρή μας οθόνη.

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  

Η σειρά «Elimi Bırakma» (ελληνιστί: «Κράτα μου το χέρι) περιγράφει τον αγώνα μιας νεαρής κοπέλας, που χάνει τα πάντα σε μια νύχτα. Πρόκειται για την ιστορία μιας σύγχρονης Σταχτοπούτας. Ο δρόμος της Aζρά, που χάνει σε μια νύχτα ό,τι πιο πολύτιμο έχει, διασταυρώνεται με του Τζενκ, η μοίρα του οποίου είναι παρόμοια.

Η σειρά, παράλληλα με τον παθιασμένο έρωτα της Aζρά και του Τζενκ, μεταφέρει στην οθόνη και τον αγώνα της Φεριντέ Τσελέν να κρατήσει ενωμένη την οικογένειά της. Η κυρία Φεριντέ είναι ιδιοκτήτρια μιας αξιόλογης εταιρείας τροφίμων στην Τουρκία. Ξεκίνησε στη ζωή φτιάχνοντας σούπες και από ένα μικρό κατάστημα έγινε ιδιοκτήτρια μιας εταιρείας, που έχει αλυσίδα εστιατορίων.

21283-krata.jpg

Στα νέα επεισόδια που θα βγουν στον αέρα υπάρχουν μεγάλες ανατροπές: Η Σουμρού πιστεύοντας ότι η Αζρά είναι πάλι με τον Τζενκ, στέλνει τον Μερτ εσωτερικό σε σχολείο. Η Σουμρού είναι η απόλυτη νικήτρια: κατάφερε να καταχραστεί τα χρήματα του νεκρού άνδρα της, να χωρίσει τον Τζενκ και την Αζρά, να μπει στον Όμιλο Τσελέν!  Ο Τζενκ πηγαίνει στο νέο σπίτι της με λουλούδια. Μόνο που εκεί βρίσκεται ήδη ο Καντίρ. Ο Τζενκ θολώνει και οι συνέπειες θα είναι πολύ άσχημες για όλους. Η Σεράπ είναι η κρυφή χρηματοδότης της Σουμρού: η γυναίκα που αρνήθηκε να δώσει τα χρήματα στο γιο της για να σώσει την εταιρεία, τα έδωσε στη Σουμρού! Η Σεράπ ξεσπαθώνει τόσο έντονα και λέει τόσα πολλά στη Φεριντέ που εκείνη νιώθει ότι δεν μπορεί να μείνει ούτε ένα δευτερόλεπτο παραπάνω στο σπίτι της.

Η Αζρά κουράστηκε να φοβάται. Η Σουμρού και η Σεράπ είναι οι πρώτες που εισπράττουν την αλλαγή στη συμπεριφορά της κοπέλας. Η Αζρά τρέχει να συναντήσει τον Τζενκ ενώ την ίδια ώρα η Φατμά εμφανίζεται στην Αζρά και προσφέρεται να καταθέσει την αλήθεια για να μπει η Σουμρού στη φυλακή. Ο Καντίρ συνειδητοποιεί αργά ότι δεν ευθύνεται ο Τζενκ για την αυτοκτονία της αδερφής του. Οι δύο νέοι φθάνουν κοντά στο θάνατο... Την ώρα που ο Τζενκ βρίσκεται στο σπίτι της Αζρά, με όλη την οικογένειά του παρούσα για να τη ζητήσουν σε γάμο, οι εξετάσεις δείχνουν ότι έχει ανεύρυσμα στο κεφάλι. Ο Τζενκ μαθαίνει ότι αν κάνει εγχείρηση έχει 50% πιθανότητες να γίνει καλά. Θα περάσει τη δοκιμασία μόνος του! Παράλληλα, ζητά να αγοράσει τις μετοχές του Ομίλου από τη Σουμρού.

Διαβάστε ακόμη

Σε διαφορετικά «στρατόπεδα» οι αγρότες των μπλόκων: Αυτοί που άλλαξαν γνώμη στο 90' και η θέση του Μαξίμου

Θρίλερ με την εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Βίντεο-ντοκουμέντο λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της

Η Γροιλανδία δεν πρόκειται να δεχθεί εξαγορά από τον Τραμπ: «Θα αμυνθούμε μέσω του NATO»

«Πέθανες;»: Η viral εφαρμογή που αν δεν δώσεις σημεία ζωής για 2 μέρες «σημάνει συναγερμό»

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Κράτα μου το χέρι
  • Alpha
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr