8 λέξεις - Επόμενα επεισόδια: Σπάνε τα νερά της Έρσης στον έβδομο μήνα
Η Έρση βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης όταν ξαφνικά σπάνε τα νερά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά ┋

Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στα επόµενα επεισόδια της καθημερινής σειράς «8 λέξεις». Στο διπλό επεισόδιο της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου ο Έκτορας, με την κάτοψη της θαλαμηγού του Δερβάνη που έχει βρει στο διαμέρισμα του Φοίβου, είναι πλέον σίγουρος για την εμπλοκή του σε κυκλώματα συμβολαίων θανάτου και αποφασίζει να μιλήσει στον Μιλτιάδη. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να τον πείσει να μην το κάνει, αφού δεν έχει καμία ισχυρή απόδειξη για όλα αυτά. Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας εξακολουθεί να λέει ψέματα στην Έρση και να πηγαίνει στο ξενοδοχείο της Αντιγόνης για την τοιχογραφία. Η Αντιγόνη, έχοντας άλλα σχέδια στο μυαλό της, του κάνει το τραπέζι και τον «πολιορκεί» διακριτικά αλλά επίμονα.
Η Ιφιγένεια κι ο Σπύρος γνωρίζουν την Έλλη, η οποία έχει έρθει πρόσφατα στην Κέρκυρα, φτιάχνει κοσμήματα και τα πουλάει στον δρόμο. Η Ιφιγένεια ενθουσιάζεται και θέλει να αγοράσει. Ο Μιχαήλ και ο Μιλτιάδης προτείνουν στον Έκτορα, να αναλάβει και τη θέση του επικεφαλής του πολιτικού γραφείου του Μιχαήλ, αλλά ο Έκτορας φαίνεται να είναι πολύ διστακτικός μπροστά σ’ αυτή την απόφαση. Η Ρωξάνη φεύγει για το Λονδίνο νωρίτερα απ’ ότι είχε πει, προκαλώντας για μια ακόμα φορά την οργή του Μιχαήλ. Ο Άκης, ανησυχώντας πολύ για την Αποστολία, προσλαμβάνει ντετέκτιβ για να ψάξει να τη βρει. Η Αλίκη, επιστρέφοντας από τη δουλειά, δέχεται τη βίαιη επίθεση ενός άντρα!
Ο Έκτορας ανησυχεί για την Αλίκη κι όταν μαθαίνει ότι είναι στο νοσοκομείο, τρέχει κοντά της. Όμως οι εξηγήσεις που του δίνει, δεν τον πείθουν. Ο Μιχαήλ νιώθει τη Λουκία κάπως απόμακρη αλλά εκείνη τον καθησυχάζει με διάφορες δικαιολογίες. Ο Άκης έχει κινήσει γη κι ουρανό για να βρει την Αποστολία και ο Δημήτρης αντιδρά σ’ αυτό το ενδιαφέρον. Η Βικτώρια, όμως, που συμμερίζεται τους φόβους του Άκη, απορεί με τη συμπεριφορά του Δημήτρη και το ζευγάρι μαλώνει. Σε καυγά οδηγείται κι η Ηλιάνα με τον Αλέκο, καθώς ο Αλέκος δεν εγκρίνει τις κινήσεις της Ηλιάνας για τον εντοπισμό της Βίκυς.
Την ίδια ώρα, ο Φοίβος κι η Βίκυ τελειοποιούν το σχέδιό τους για την ανατίναξη της αποθήκης. Η Εύα κάνει μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης με την Ολυμπία, με σκοπό η καθεμία να αναγνωρίσει τα λάθη και τις ευθύνες της. Η Έρση αρχίζει να παραξενεύεται με την πολύωρη απουσία του Οδυσσέα από το σπίτι, ενώ ο Οδυσσέας εκμυστηρεύεται όλη την αλήθεια στον Σπύρο. Ο Έκτορας παίρνει την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά στον Μιλτιάδη για τον Φοίβο…
8 λέξεις: Τι θα δούμε στο διπλό επεισόδιο της Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου
Η Ευγενία θα παίξει το τελευταίο της χαρτί και θα εκβιάσει τον Μάρκο ζητώντας πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ. Η Έρση βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης όταν ξαφνικά σπάνε τα νερά.
Ο Μιλτιάδης αντιδρά βίαια στον Έκτορα όταν εκείνος του ξεστομίζει πως ο Φοίβος είναι πληρωμένος δολοφόνος. Ο σπόρος της υποψίας όμως αρχίζει να μεγαλώνει μέσα του κι αποφασίζει να ψάξει για την αλήθεια. Ο Μιχαήλ συνειδητοποιεί πως η Λουκία τού λέει ψέματα και τον αποφεύγει για να συναντηθεί με τον πρώην άντρα της. Ο Οδυσσέας προσπαθεί να δικαιολογήσει τις απουσίες του από το σπίτι με πρόφαση τον Σπύρο, αλλά η Έρση αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Η Ευγενία κρυφακούει μια συζήτηση του Μάρκου για τα αναβολικά κι αποφασίζει να τον εκβιάσει, με τη βοήθεια της Στέλλας. Η Ιφιγένεια γνωρίζει τον Φρίξο, έναν ιδιόρρυθμο σουβλατζή που τρώει μόνο ψάρια. Ο Σίμος συνειδητοποιεί πως η Βίκυ και η γυναίκα που πήρε μέρος στη φονική επίθεση στο κότερο είναι το ίδιο πρόσωπο ενώ την ίδια ώρα ο Φοίβος κι η Βίκυ ανατινάζουν την αποθήκη και σκορπούν τον θάνατο σε όλα τα μεγάλα κεφάλια της οργάνωσης.
Ο Έκτορας αναγκάζει την Αλίκη να του πει ποιος της επιτέθηκε κι αυτή τελικά του λέει πως ήταν ο θείος της. Η Νόνα βάζει ιδέες στο κεφάλι της Έρσης και την κάνει να αμφιβάλει για τον Οδυσσέα. Ο Φρίξος γνωρίζει την Έλλη και πιστεύει πως η γνωριμία τους είναι καρμική! Ο Φοίβος λέει στους γονείς του ότι έχει “μπλέξει” με μια μεγαλύτερη γυναίκα και η Κατερίνα γίνεται έξαλλη. Στο μεταξύ, ο Έκτορας ανακοινώνει στον Μιχαήλ ότι δέχεται την πρόταση για να αναλάβει ως επικεφαλής του πολιτικού γραφείου. Ο Μιλτιάδης όμως τελικά δεν τον θέλει στο γραφείο επειδή κατηγόρησε τον Φοίβο πως είναι πληρωμένος δολοφόνος! Η Κατερίνα “σκοτώνει” έναν πίνακα αξίας και με τα λεφτά σπεύδει στο μαγαζί της Σμαράγδας για να αγοράσει ρούχα. Ο Έκτορας εντοπίζει τον θείο της Αλίκης και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια. Η Ευγενία παίζει το τελευταίο της χαρτί και εκβιάζει τον Μάρκο ζητώντας πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ. Η Έρση βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης όταν ξαφνικά σπάνε τα νερά.
Στο Κουλούρι σήμερα κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, δύο χρόνια μετά - Μπορεί όντως να βρεθεί κάτι μεμπτό;
Βουλή: Τι θα πει απόψε ο Μητσοτάκης - Πώς απαντά η κυβέρνηση στην επίθεση της αντιπολίτευσης
Ξεκινούν οι προσωπικές συνεντεύξεις για τους υποψήφιους διοικητές νοσοκομείων αλλά οι διορισμοί καθυστερούν
Το email Τριαντόπουλου σε Γεραπετρίτη, Σκέρτσο και Αγοραστό κλονίζει την κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr