GNTM 3: Σήφης και Μαρινέλλα είναι το πρώτο ζευγάρι του ριάλιτι - Υπάρχουν κι άλλα
«Love is in the air» στο GNTM 3 με δύο ζευγάρια και ένα τρίτο στα σκαριά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM 3 της Δευτέρας (19/10) τα διαγωνιζόμενα κορίτσια και αγόρια φωτογραφήθηκαν σε ένα κινηματογραφικό πλατό για καμπάνια οπτικών και ρολογιών. Ως συνεπιβάτες σε αυτοκίνητα vintage αισθητικής, κλήθηκαν να συνεργαστούν ανά ζευγάρια και να αποδώσουν διαφορετικά συναισθήματα στον φακό του Γιώργου Καλφαμανώλη.
Από το σπίτι του GNTM αποχώρησε η Ίριδα Παπουτσή, ενώ στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου σχολιάστηκαν τα παρασκήνια, αλλά και τα ζευγάρια που φαίνεται ότι δημιουργούνται στο ριάλιτι. Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει ότι κάτι παραπάνω από φιλία υπάρχει ανάμεσα στον Σήφη και τη Μαρινέλλα, ενώ νέο ειδύλλιο υπάρχει στο ριάλιτι, καθώς ο Ανδρέας και η Λία έρχονται πιο κοντά.
Στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι ένα τρίτο ζευγάρι υπάρχει στο παιχνίδι και αυτό είναι ο Αιμιλιάνο και η Μαρία Αγάπη, ενώ αναφέρθηκε ότι θα γίνει κάτι με τον συγκεκριμένο παίκτη που δεν έχει ξαναγίνει σε GNTM και θα ενοχλήσει πολλούς.
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



