• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδιαΣυναγερμός στην Αστυνομία: Εντοπίστηκαν δυο άνδρες μαχαιρωμένοι σε κοντινή απόσταση στην ΑχαρνώνEπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   23.10.2020 09:48
Newsroom
Newsroom

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Πώς έμαθε την εγκυμοσύνη της Λένας Δροσάκη και το Bachelor

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εξομολογήθηκε πώς γνώρισε τη σύζυγό του Λένα Δροσάκη και πώς έφτασε να συμμετέχει στο σουηδικό «The Bachelor»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη (Papadakis Press)
Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη (Papadakis Press)

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε για την ολοκλήρωση, τη συντροφικότητα και την ευτυχία που ζει στο πλευρό της γυναίκας του, Λένας Δροσάκη, καθώς και για τον μονάκριβο γιο του. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είπε ότι γνώρισε τη Λένα Δροσάκη μέσω κοινών φίλων και ότι τα πράγματα προχώρησαν με φυσικότητα γιατί ήταν το σωστό timing και για τους δύο.

«Το να είσαι πατέρας είναι μια άλλη κατηγορία. Υπέροχη, μοναδική και ανεπανάληπτη. Το απολαμβάνω με τις δυσκολίες και τις χαρές του. Ήρθαν τα πράγματα πολύ γρήγορα. Ήρθαν όλα στην ώρα τους. Ήμασταν και οι δύο έτοιμοι να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον και να μπούμε σε αυτό το κοινό ταξίδι. Γίναμε ζευγάρι, μετά από λίγο έμεινε έγκυος και το απολαμβάνουμε. Είχα φάει "κατραπακιά" με την Λένα, με το που την είδα. Δεν περίμενα να μου δώσει σημασία. Ένας κοινός μας φίλος έκανε τη γνωριμία. Υπήρχε ένας δισταγμός όταν την γνώρισα. Δεν ήξερα τι εικόνα είχε για μένα. Με έβλεπε στα περιοδικά και στην τηλεόραση. Όταν έγινε γνωστό ότι θα κάνω ταινία με τον Γαβρά, κάτι έγινε (γέλια). Βγήκαμε μετά το θέατρο με κοινή παρέα. Την είχα δει και το είχα επικοινωνήσει. Ήταν μια φανταστική Πρωτοχρονιά…» αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για την πρώτη γνωριμία τους.

Πώς του ανακοίνωσε η Λένα Δροσάκη ότι ήταν έγκυος; «Μου το ανακοίνωσε με έναν πολύ έξυπνο και χαριτωμένο τρόπο. Ήταν μια περίοδος που έτρεχα με τις παραστάσεις. Μου είπε αν θα περάσω από το σπίτι… Μπήκα μέσα, έκατσα, της είπε "Τι γίνεται;". Μου είχε βάλει να φάω κάτι κι έτσι όπως κάθομαι βλέπω ένα κουτί. Δεν του έδωσα σημασία στην αρχή και λέγαμε τα νέα μας. Κοιτάζω το κουτί και λέω κάτι μου θυμίζει. Εδώ βάζω τα χαρτιά της εφορίας και διάφορα. Κι έλεγα τι δουλειά έχει εδώ; Μου λέει "Άνοιξε το, σε παρακαλώ". Το άνοιξα και είδα το τεστ. Έμεινα "παγωτό". Μεγάλη συγκίνηση! Ξεκίνησε ένα άλλο ταξίδι. Ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη μέσα στην καραντίνα. Ακούγαμε τα πάντα, διαβάζαμε τι θα γίνει. Η γυναικολόγος μας έλεγε προσοχή».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εξομολογήθηκε πώς βιώνει την πατρότητα, ύστερα από τον ερχομό του γιου του: «Είναι τεράστια η συγκίνηση που νιώθεις όταν αγκαλιάζεις για πρώτη φορά το μωρό σου. Νιώθεις τον αγώνα της γυναίκας σου γι’ αυτό το θαύμα της ζωής. Όλα αυτά τα πρώτα είναι ανεπανάληπτα. Μου βγήκε ενστικτωδώς να κοιμίσω και να ταΐσω το μωρό. Δεν φοβήθηκα».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε και για την εμπειρία του στο σουηδικό «The Bachelor», που γυρίστηκε στα Σύβοτα. Όλα ξεκίνησαν από μία γνωριμία σε ένα αεροπλάνο. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε σε ρόλο χορογράφου και μύησε τις επίδοξες νύφες σε ορισμένες χορογραφίες των ABBA, χάρη στην εμπειρία του από τη συμμετοχή στο musical «Mamma Mia» στο θέατρο Ακροπόλ σε σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου και πρωταγωνίστρια τη Δέσποινα Βανδή.

Διαβάστε ακόμη

Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια

Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι

«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν

Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Αλέξανδρος Μπουρδούμης
  • Λένα Δροσάκη
  • Γρηγόρης Αρναούτογλου
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr