Big Brother spoiler: Ο Κεχαγιάς ένα βήμα πριν την αποχώρηση και οι 3 υποψήφιοι
Η Σοφία Δανέζη κατηγορεί τον Κεχαγιά για στρατηγική και τον λέει ψεύτη και εκείνος θέλει να αποχωρήσει από το σπίτι του Big Βrother🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Έξαλλος ο Δημήτρης Κεχαγιάς μετά από καβγά με τη Σοφία Δανέζη στο σπίτι του Big Brother, απειλεί ότι θα φύγει και μαζεύει τα πράγματά του. Στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother ο Δημήτρης Κεχαγιάς έφτασε στα όρια του. Η Σοφία Δανέζη έδειξε να ενοχλείται από τη συζήτηση της Ραμόνας με τον Δημήτρη και του επιτέθηκε: «Μη μου μιλάς, μην τυχόν και μου ξαναμιλήσεις. Τέτοιο ψέμα δεν πρέπει να έχω ξαναδεί. Στρατηγική φουλ» του καταλόγισε η τραγουδίστρια.
Η Σοφία - επηρεασμένη από τον Θέμη και τη Ραΐσα - κατηγορεί ότι τον Κεχαγιά ότι «τη χρησιμοποιεί» και έχει στρατηγική, ενώ εκείνος ανταπάντησε: «Μπήκες εδώ μέσα και δεν σε γούσταραν ούτε οι τοίχοι και σε στήριξα μόνο εγώ». Έξαλλος ο Δημήτρης Κεχαγιάς μετά τον καβγά τους πήγε στο δωμάτιο του και άρχισε να μαζεύει τα πράγματά του με την τραγουδίστρια να τα ξαναβάζει μέσα στην ντουλάπα. Ο Δημήτρης Κεχαγιάς μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ζήτησε σε έξαλλη κατάσταση από τον Big Brother να του ανοίξει την πόρτα για να αποχωρήσει από το σπίτι.
Θα φύγει ή θα μείνει ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» το ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι ο παίκτης έξαλλος έμεινε σχεδόν μια ώρα στο δωμάτιο επικοινωνίας, ζητώντας από τον Μεγάλο Αδελφό να φύγει. Για πρώτη φορά η παραγωγή είδε έναν άνθρωπο που ήθελε να αποχωρήσει, αλλά του έδωσαν χρόνο να το σκεφτεί πιο ψύχραιμα. Την Παρασκευή στο live υπάρχει πιθανότητα ο Κεχαγιάς να είναι ένας από τους παίκτες που θα φύγουν από το σπίτι.
Η εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκάλυψε ότι οι υποψήφιοι για την επόμενη αποχώρηση από το σπίτι του Big Brother είναι η Ραμόνα, ο Χρήστος και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ενώ πιθανό είναι το βέτο να δοθεί μετά από 2 δοκιμασίες.
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



