Βαγγέλης Δρίσκας: «Κάθε Μέρα Σεφ» με κοτόπουλο υεμενίτικο και γιαπωνέζικο cheesecake
«Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα» στο Open🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά ┋
Κοτόπουλο υεμενίτικο, σκιουφικτά με σάλτσα γραβιέρας αλλά και ένα γιαπωνέζικο Cheesecake είναι μερικά από τα πιάτα που θα απολαύσουμε στο «Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα». Είναι γνωστή η αγάπη του Βαγγέλη Δρίσκα για την μαγειρική αλλά και το πάθος του να παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο που έχει σχέση με τη γαστρονομία.
Το «Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα» είναι μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή. Πολυσυλλεκτική, με μαγειρικά θέματα που εναλλάσσονται μέσα στην εβδομάδα και κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο γιατί πάντα υπάρχει κάτι νέο να δει.
Οι στήλες εναλλάσσονται στη διάρκεια της εβδομάδας: «Ελληνική κουζίνα» δοσμένη με πιο σύγχρονη ματιά. «Έθνικ κουζίνες»: όλα τα υλικά χωράνε στο τραπέζι μας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε. «Υγιεινά αλλά Νόστιμα», μαθαίνουμε τις διατροφικές αξίες των τροφίμων και πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε στο καθημερινό μας μαγείρεμα με το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.
«Ζαχαροπλαστική για όλους»: με ωραία εύκολα γλυκά, εντυπωσιακές παρασκευές, το γλυκό του Σαββατοκύριακου και συνταγές χωρίς ζάχαρη. «Σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές» με υλικά έκπληξη, λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. «Μasterclass σε 5’»: Μαθαίνουμε τα βασικά για μία τεχνική, ένα υλικό, μία συνταγή, μία κουζίνα.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει τις καλύτερες και τις πιο απλές συνταγές: δοκιμασμένες, βατές με σίγουρο αποτέλεσμα. Μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και μοιράζεται γνώσεις που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε και να αγαπήσουμε τη μαγειρική. Μαζί του το μαγείρεμα γίνεται αγχολυτική, ευχάριστη και κυρίως δημιουργική διαδικασία.
Σήμερα, Δευτέρα 1 Μαρτίου, ο Βαγγέλης στο «Κάθε Μέρα Σεφ» ψήνει μελιτζάνες με κιμά και κρέμα γιαουρτιού. Στη συνέχεια, ετοιμάζει ένα πεντανόστιμο πιάτο με παραδοσιακά κρητικά ζυμαρικά : σκιουφικτά με σάλτσα γραβιέρας και κεφτεδάκια κοτόπουλου. Στην ενότητα «Υγιεινά αλλά νόστιμα» φτιάχνει μια αρωματική σαλάτα με μαύρες φακές, ξερά φρούτα και προσούτο. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με φουρνιστά ντόνατς γεμιστά με καραμελωμένο γάλα.
Την Τρίτη 2 Μαρτίου, ο Βαγγέλης στο «Κάθε Μέρα Σεφ» , μαγειρεύει βήμα βήμα λαχταριστή τυρόπιτα και σπανακόπιτα σουφλέ, με τραγανό φύλλο και αφράτη γέμιση. Στην συνέχεια, δείχνει όλα τα μυστικά για ένα ιδιαίτερο ψωμί πατάτας με το οποίο φτιάχνει club sandwich με εκλεκτά υλικά. Μαγειρεύει κοτόπουλο υεμενίτικο με ένα ξεχωριστό αρωματικό μείγμα μπαχαρικών και στην ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» ο Βαγγέλης μάς δείχνει όλα τα μυστικά για το γιαπωνέζικο Cheesecake!
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μάς μαθαίνει να μαγειρεύουμε καθημερινά σαν σεφ στην κουζίνα μας!
«Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα», καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN.
Σοκαριστικό βίντεο από το Ηράκλειο: Ο οδηγός γκαζώνει και σκοτώνει την 36χρονη με ασύλληπτη ταχύτητα – Ομολόγησε ότι έστησε καρτέρι θανάτου
Τάσεις MRB: Η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – Κυριαρχούν ο φόβος, οργή και απαισιοδοξία – Τι πιστεύουν για την επανεκλογή Τραμπ
Πώς έφτασαν στα ίχνη του 29χρονου εκτελεστή του Κιρίλοφ - Το αυτοκίνητο που νοίκιασε
Παντρεύτηκε για δεύτερη φορά η Αντριάνα Λίμα - Το προφίλ του συζύγου της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr