«Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο και λαχταριστό street food
«Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο το Σάββατο 3 Απριλίου στις 20:00 στο OPEN με λαχταριστό street food🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Το Σάββατο 3 Απριλίου στις 20.00 οι «Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο είναι αφιερωμένες στο street food .
H ομορφιά της γεύσης είναι παντού, από ένα καλό εστιατόριο μέχρι τον δρόμο. Σε καντίνες ή υπαίθριες αγορές μπορεί να βρει κανείς εκπληκτικά αλμυρά, αλλά και γλυκά σνακ που τρώγονται στο χέρι ή στο παγκάκι. Ο Στέλιος εμπνέεται από το street food και δείχνει πως να φτιάξουμε 4 λαχταριστές λιχουδιές στη σπιτική τους εκδοχή!
Το επεισόδιο ξεκινάει με προκλητικά τσούρος, ένα δημοφιλές street food στο Μεξικό, το Περού και την Ισπανία. Τα τηγανητά, ζαχαρωμένα ψωμάκια που θυμίζουν μακρόστενους λουκουμάδες, θα ξετρελάνουν και τους πιο απαιτητικούς!
Στη συνέχεια έρχεται η τέλεια κρέπα! Ο Στέλιος δείχνει βήμα βήμα τα μυστικά για υπέροχες κρέπες, που δεν έχουμε παρά να αποφασίσουμε με τι θα τις γεμίσουμε.
Ποιος δεν αγαπάει το παγωτό; Πόσοι μπορούν να αντισταθούν σε μια γρανίτα; Τρία υλικά αρκούν για μια λαχταριστή και δροσιστική γρανίτα φράουλα.
Για το τέλος, ο Στέλιος έχει ετοιμάσει μια γλυκιά απόλαυση κυρίως για τους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους που αισθάνονται πάντα μικροί. Μοναδικά, χρωματιστά, σπιτικά γλειφιτζούρια!
Έφτασε στην Αθήνα το Άγιο φως υπό δρακόντεια μέτρα και με απευθείας πτήση
Tέμπη: Η κόρη του μηχανοδηγού για τα 11 εξαφανισμένα λεπτά - «Σταμάτησε το τρένο για επιβεβαίωση από τον σταθμάρχη»
Ιερουσαλήμ: Αραβικά δίκτυα μιλούν για σύλληψη φρουρού του Έλληνα Προξένου με βίντεο από τον ναό της Αναστάσεως
Αποκάλυψη NYT: Τι έδειξε η έρευνα για τις παρενέργειες των εμβολίων κατά του κορονοϊού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr