Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα: Θρακιώτικο Κεσκέκι και πεϊνιρλί σε 2 εκδοχές
Μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή, καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN!🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋
![Βαγγέλης Δρίσκας (Copyright: OPEN)](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/a6efe970-721e-48cd-a370-bfa89fa7c405.jpg)
Είναι γνωστή η αγάπη του Βαγγέλη Δρίσκα για την μαγειρική αλλά και το πάθος του να παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο που έχει σχέση με τη γαστρονομία.
Το «Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα» είναι μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή. Πολυσυλλεκτική, με μαγειρικά θέματα που εναλλάσσονται μέσα στην εβδομάδα και κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο γιατί πάντα υπάρχει κάτι νέο να δει.
Οι στήλες εναλλάσσονται στη διάρκεια της εβδομάδας: «Ελληνική κουζίνα» δοσμένη με πιο σύγχρονη ματιά. «Έθνικ κουζίνες»: όλα τα υλικά χωράνε στο τραπέζι μας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε. «Υγιεινά αλλά Νόστιμα», μαθαίνουμε τις διατροφικές αξίες των τροφίμων και πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε στο καθημερινό μας μαγείρεμα με το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.
«Ζαχαροπλαστική για όλους»: με ωραία εύκολα γλυκά, εντυπωσιακές παρασκευές, το γλυκό του Σαββατοκύριακου και συνταγές χωρίς ζάχαρη. «Σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές» με υλικά έκπληξη, λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. «Μasterclass σε 5’»: Μαθαίνουμε τα βασικά για μία τεχνική, ένα υλικό, μία συνταγή, μία κουζίνα.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει τις καλύτερες και τις πιο απλές συνταγές: δοκιμασμένες, βατές με σίγουρο αποτέλεσμα. Μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και μοιράζεται γνώσεις που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε και να αγαπήσουμε τη μαγειρική. Μαζί του το μαγείρεμα γίνεται αγχολυτική, ευχάριστη και κυρίως δημιουργική διαδικασία.
Σήμερα, Δευτέρα 5 Απριλίου, στις 15:15 ο Βαγγέλης φτιάχνει ριγκατόνι σουφλέ με κοτόπουλο, πράσα και σπανάκι. Στην ενότητα «Υγιεινά αλλά νόστιμα» μαγειρεύει πεντανόστιμο μπακαλιάρο με αρακά και πατάτες και δείχνει βήμα- βήμα όλα τα μυστικά για κουρού ολικής με φέτα και μανούρι. «Ζαχαροπλαστική για όλους» στην συνέχεια με εντυπωσιακή τούρτα με μπισκότα και πραλίνα!
Την Τρίτη 06 Απριλίου στο «Κάθε Μέρα Chef», ο Βαγγέλης μαγειρεύει λαχταριστό θρακιώτικο Κεσκέκι, ένα ιδιαίτερο πιάτο της ελληνικής κουζίνας και συνεχίζει με τα αγαπημένα πεϊνιρλί σε 2 εκδοχές, νηστίσιμα και αρτύσιμα. Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης φτιάχνει γαρίδες α λα κρεμ με μπασμάτι και το επεισόδιο κλείνει με το κλασικό πεντανόστιμο πιάτο, σουπιές με χόρτα.
Η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο γευστική με απολαυστικές εκπλήξεις κάθε μέρα!
Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα, καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN.
Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Ο 20χρονος εξασκήθηκε στην σκοποβολή και αγόρασε σφαίρες - «Φως» στις σκοτεινές κινήσεις του Κρουκς
Σοκ στον Πειραιά: Συνελήφθη 16χρονη για απόπειρα δολοφονίας 19χρονης - Την τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο
Τι προβλέπει το μεγάλο deal ανάμεσα σε COSMOTE TV και Nova: Ποια η επιπλέον χρέωση - Η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου πακέτου
Αθλήτρια της Εθνικής Στίβου βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ - Aναμένεται επίσημη ανακοίνωση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr