• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Κλείνει η ελληνική υπηρεσία της Deutsche Welle μετά από 62 χρόνια - Η ανακοίνωση για το λουκέτο«Τύμπανα πολέμου» πάνω από το Ιράν: Πώς Τραμπ και Νετανιάχου στρώνουν το έδαφος για επίθεσηΣτη φυλακή ο ιδιοκτήτης της «Βιολάντα» - Τι υποστήριξε στη μαραθώνια απολογία τουΑποκάλυψη στο OPEN για Τέμπη - «Ο γιος μου έχει επίσημα δηλωμένες δύο διαφορετικές αιτίες θανάτου»
δημοφιλές τώρα: Γιατί οι βροχές δεν «ξεδίψασαν» την Αττική; Το παράδοξο του φετινού χειμώνα και τα νούμερα
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   19.01.2023 10:17 
Newsroom
Newsroom

Survivor All Star: Αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Η αγκαλιά με τον Βασάλο και τα λόγια που του ψιθύρισε

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star, ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε στο Συμβούλιο του Νησιού την μπλε και την κόκκινη ομάδα αλλά και τους τέσσερις υποψήφιους – τον Κώστα Παπαδόπουλο, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Σπύρο Μαρτίκα και την Καρολίνα Καλύβα. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τέθηκε υποψήφια, καθώς σχεδόν όλη η ομάδα των Διάσημων την ψήφισαν για αποχώρηση στο Survivor All Star.

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε προς έκπληξη όλων πως η παίκτρια που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία και αποχωρεί από το Survivor All Star.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αγκάλιασε τους συμπαίκτες της, οι οποίοι είχαν μείνει άφωνοι και στη συνέχεια έτρεξε στην αγκαλιά του Κωνσταντίνου Βασάλου. Με δάκρυα στα μάτια του ψιθύρισε κάτι λίγο πριν φύγει οριστικά από το παιχνίδι.

«Πάω στην οικογένειά μου και στα γατιά μου! Δεν το ένιωθα σήμερα ότι θα φύγω, ωστόσο είναι η γνώμη του κοινού και δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Βρίσκομαι με το ένα πόδι πιο κοντά στο σπίτι μου, στους φίλους μου, στην οικογένεια μου. Είμαι χαρούμενη που επιστρέφω σε εκείνους. Ήταν νωρίς αλλά δεν πειράζει, προχωράμε. Εύχομαι να είναι όλοι υγιείς. Απολαύστε το παιχνίδι. Ζήστε το. Για μένα ο Κωνσταντίνος θα ήθελα να είναι ο νικητής και θα φέρει άλλη μία κούπα στο σπίτι» είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. «Δεν έχω λόγια, δεν το περίμενα. Έπεσα από τα σύννεφα» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την αποχώρηση της Ευρυδίκης.

Διαβάστε ακόμη

Στη φυλακή ο ιδιοκτήτης της «Βιολάντα» - Τι υποστήριξε στη μαραθώνια απολογία του

Αποκάλυψη στο OPEN για Τέμπη - «Ο γιος μου έχει επίσημα δηλωμένες δύο διαφορετικές αιτίες θανάτου»

«Τύμπανα πολέμου» πάνω από το Ιράν: Πώς Τραμπ και Νετανιάχου στρώνουν το έδαφος για επίθεση

Σκουπίδια από τον Καναδά της δεκαετίας του 1960 ξεβράζονται σε ακτές της Σκωτίας - Το παράξενο φαινόμενο

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Survivor All Star
  • Γιώργος Λιανός
  • ειδήσεις τώρα
  • ριάλιτι
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr