• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Συνετρίβη αεροσκάφος στην Άγκυρα - Νεκρός ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της ΛιβύηςΕξαφάνιση 33χρονου γιατρού στην Κρήτη: Χαραμάδα ελπίδας δίνει νέα μαρτυρία - Το βίντεο που εξετάζεταιΜαρουσάκης: Χριστούγεννα με καταιγίδες και Πρωτοχρονιά με χιονοπτώσεις - Νέο κύμα κακοκαιρία από σήμερα το βράδυΙλίσια: Πώς έγινε το τρομακτικό ατύχημα στο ασανσέρ του σούπερ μάρκετ - Σε κρίσιμη κατάσταση ο συντηρητής
δημοφιλές τώρα: Συνετρίβη αεροσκάφος στην Άγκυρα - Νεκρός ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Λιβύης
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   29.04.2024 14:39 
Newsroom
Newsroom

Eurovision 2024: Η πρώτη πρόβα της Ελλάδας με τη Μαρίνα Σάττι και το φόρεμα με το οποίο θα εμφανιστεί στη σκηνή

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

επόμενο άρθρο  

Στο Μάλμε της Σουηδίας βρίσκεται από χθες 28/4 η Μαρίνα Σάττι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. H ελληνική αποστολή αναχώρησε από χθες από τη χώρα μας για τη Σουηδία προκειμένου να αρχίσει τις πρόβες. Όπως έχει γίνει γνωστό, η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί με το «Ζάρι» στον δεύτερο ημιτελικό του διαγωνισμού.

Σήμερα, 29/4 η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision προκειμένου να κάνει την πρώτη της πρόβα. Μάλιστα ήδη έχουν κυκλοφορήσει κάποιες φωτογραφίες από την πρόβα της ελληνικής αποστολής, στις οποίες βλέπουμε τη Μαρίνα Σάττι να χορεύει σε έντονους ρυθμούς ενώ αποκαλύπτεται και το ρούχα που θα φορέσει.

Το τραγούδι «Ζάρι», σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της Eurovision στο Reddit, είναι ένα κράμα ελληνικών, αραβικών και βαλκανικών επιρροών που καταφέρνει να ακούγεται τόσο παραδοσιακό όσο και υπερσύγχρονο.

Aπόλυτα συντονισμένοι, η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmo Arena και παρουσίασαν το «ZARI», στην πρώτη τεχνική πρόβα της ελληνικής αποστολής.
Η άψογη ερμηνεία, η ευρηματική σκηνική παρουσία, την οποία επιμελήθηκε ο creative director Φωκάς Ευαγγελινός, η χορογραφία και το movement direction που έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), αποτυπώθηκαν στην πρώτη πρόβα και το αποτέλεσμα ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της πρόβας, η Μαρίνα και οι χορευτές, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης και Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και η Ερασμία Μαρκίδη, που τη συνοδεύει στα φωνητικά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή, όπου παρουσίασαν για πρώτη φορά το «ZARI».

Το ραντεβού της ελληνικής αποστολής ανανεώνεται για τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου, στη δεύτερη τεχνική πρόβα της ελληνικής αποστολής, μία εβδομάδα πριν από την εμφάνιση της Ελλάδας στον Β’ Ημιτελικό.

View this post on Instagram

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα διαγωνίζεται τρίτη – κατά σειρά εμφάνισης – στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024, ο οποίος θα γίνει την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας. Στον σχολιασμό του διαγωνισμού για λογαριασμό της ΕΡΤ θα είναι οι ηθοποιοί, Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Ουρές χιλιομέτρων στις εθνικές οδούς από τα αγροτικά μπλόκα και τις εκτροπές της ΕΛΑΣ - Ποιες λωρίδες δόθηκαν στην κυκλοφορία

Συνετρίβη αεροσκάφος στην Άγκυρα - Νεκρός ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Λιβύης

Μαρουσάκης: Χριστούγεννα με καταιγίδες και Πρωτοχρονιά με χιονοπτώσεις - Νέο κύμα κακοκαιρία από σήμερα το βράδυ

«Νεκροταφεία δορυφόρων»: Πώς η Σελήνη οδεύει να γίνει μια μεγάλη χωματερή διαστημικών απορριμμάτων

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Eurovision
  • ειδήσεις τώρα
  • Μαρίνα Σάττι
  • Eurovision 2024
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr