• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Ο δράστης ρίχνει τις ευθύνες στο θύμα - Όσα ισχυρίζεται και οι μαρτυρίες γειτόνων«Είμαι τυχερή που δεν πέθανα»: Ο «σιωπηλός» κίνδυνος που απειλεί τις καρδιές νεαρών γυναικών«Σαν σεισμός»: Μετεωρίτης εξερράγη στην ατμόσφαιρα των ΗΠΑ και ταρακούνησε κτίριαΟι 301 που υπογράφουν την Ιδρυτική Διακήρυξη της ΕΛΑΣ - «Μπροστάρηδες» άνθρωποι του Πολιτισμού και της Παιδείας
δημοφιλές τώρα: Γεωργιάδης για συνθήκες διαβίωσης στην Ελλάδα: «Είσαι πάμφτωχος; Έχεις δίπλα το Φάληρο να κάνεις...
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   21.06.2024 12:10 
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Η σπόντα της Ρούλας Ρέβη και η αντίθεση της

Αθηναϊς Νέγκα: Η πρώτη απάντηση μετά το σχόλιο για τη Μαρίνα Σάττι

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αθηναΐς Νέγκα (Copyright: Instagram)
Αθηναΐς Νέγκα (Copyright: Instagram)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Μετά το σάλο που προκλήθηκε απο το σχόλιο της για τη Μαρίνα Σάττι στα βραβεία του MAD, η δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα προχώρησε σε δηλώσεις σήμερα το πρωί υπερασπιζόμενη τη θέση της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τηλεόραση | 20.06.2024 11:39 
Μαρίνα Σάττι: Η αντίδραση της στην απονομή βραβείων MAD στο σχόλιο της Αθηναΐδας Νέγκα- «Θα μπορούσα να χασμουρηθώ»
Τηλεόραση | 20.06.2024 13:30 
Mad Video Music Awards 2024: Τα λόγια της Δέσποινας Βανδή για την έμφυλη βία, οι νικητές της βραδιάς και τα απρόοπτα

Απαντήσεις για το θέμα που έχει απασχολήσει την ελληνική showbiz τις τελευταίες μέρες έδωσε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Αθηναΐς Νέγκα θέλοντας να εξηγήσει γιατί προέβη σε αυτή την κίνηση.

«Αυτό είναι θέμα προσωπικής άποψης το αν το σχόλιο μου για την Μαρίνα Σάττι ήταν αχρείαστο. Ούτε εγώ θεωρώ πως είναι κάτι που αν δεν έλεγα θα γινόταν χαμός. Το είπα γιατί δεν ήθελα να είναι υποκριτική η στάση μου, επειδή είχα μιλήσει για αυτό που είχε κάνει στη συνέντευξη τύπου.Δεν το έκανα για να τη στεναχωρήσω. Δεν νομίζω ότι στεναχωρήθηκε, ήταν τρισχαριτωμένη, χόρεψε, είχε πολύ αέρα. Νομίζω ότι απλώς είπα« συγχαρητήρια, διαφωνώ», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

Ενώ συνέχισε: «Ομολογώ ότι όταν άκουσα ποιοι είναι υποψήφιοι, σκέφτηκα ότι αν κερδίσει η Μαρίνα Σάττι θα έρθω σε κάπως δύσκολη θέση. Σκέφτηκα ότι πρέπει κάτι να πω. Βέβαια, μέχρι την τελευταία στιγμή που ανέβηκα, δεν έκανα κάποιο τεράστιο σχέδιο στο μυαλό μου, γιατί δεν έβγαλα και λογύδριο, μια κουβέντα είπα. Ναι, οκ έκανε γκριμάτσα όταν το είπα. Στάση μου. Δεν είμαι κατάλληλος άνθρωπος για τα Mad. Για μια οργάνωση που είναι πολύ ωραία και φαντασμαγορική, όπου εγώ πάω να πω την άποψή μου και αυτό δεν συνηθίζεται… Θα το ξαναέλεγα γιατί επαναλαμβάνω ότι δεν είναι κάτι για να μετανιώσω, γιατί της είπα συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου. Θα το ξαναέλεγα, όχι δεν είμαι καλή απονεμήτρια», τόνισε κλείνοντας.

Η σπόντα της Ρούλας Ρέβη και η αντίθεση της

Με δύο αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη έκανε το δικό της σχόλιο και έδειξε την αντίθεση της για τη στιγμή που διαδραματίστηκε στα βραβεία μεταξύ της Αθηναΐδας Νέγκα και της Μαρίνας Σάττι.

Η φωτογράφος έγραψε αρχικά: «Εγώ όταν βλέπω γυναίκες να δίνουν βραβεία σε γυναίκες και θέλουν να πουν δημόσια την άποψή τους για κάτι που κανείς δε ρώτησε και σε μία βραδιά που δεν είναι καθόλου η δική τους. Γενικά να αγαπιέστε».

Ρούλα Ρέβη

Ενώ στη δεύτερη της ανάρτηση συμπλήρωσε: «Ο εγκέφαλος μου όταν κάνουν σχόλια για χασμουρητά και κανένα για τον πόλεμο… Τρομερό θάρρος και ενσυναίσθηση».

Ρούλα Ρέβη

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Ο δράστης ρίχνει τις ευθύνες στο θύμα - Όσα ισχυρίζεται και οι μαρτυρίες γειτόνων

Οι 301 που υπογράφουν την Ιδρυτική Διακήρυξη της ΕΛΑΣ - «Μπροστάρηδες» άνθρωποι του Πολιτισμού και της Παιδείας

«Σαν σεισμός»: Μετεωρίτης εξερράγη στην ατμόσφαιρα των ΗΠΑ και ταρακούνησε κτίρια

«Είμαι τυχερή που δεν πέθανα»: Ο «σιωπηλός» κίνδυνος που απειλεί τις καρδιές νεαρών γυναικών

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • φωτογράφος
  • Αθηναϊς Νέγκα
  • Μαρίνα Σάττι
  • βραβεία
  • Ρούλα Ρέβη
  • δημοσιογράφος
  • MAD TV
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr