Vinylio: Κάνει την ανατροπή και επιστρέφει στη νέα του καθημερινή μορφή σ' ένα «outsider» κανάλι
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Λίγες ημέρες μετά την επιστολή του Αντώνη Κανάκη για την επιλογή του να μετακομίσει το «Vinylio» στο TV Μακεδονία, ήρθε επιτέλους η ώρα η απόφαση αυτή να πάρει σάρκα και οστά. Το «Πειρατικό (πλέον) Vinylio» από απόψε, Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, και κάθε Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 23:30 θα εκπέμπει στέρεο στο ΜΑΚ TV.
Θα βάζει στα πικάπ του πολλή και καλή μουσική, θα φιλοξενεί ενδιαφέρουσες συζητήσεις και σε συνεχή επικοινωνία και αλληλεπίδραση με τους τηλεθεατές, θα κάνει πολλές αφιερώσεις.
Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση μάς προσκαλούν στην τηλεοπτική έκδοση μιας παλιάς βραδινής πειρατικής ραδιοφωνικής εκπομπής, για να μας μιλήσουν με τη γλώσσα της μουσικής, του συναισθήματος και της νοσταλγίας.
Το «Πειρατικό Vinylio» θα είναι live, παρεΐστικο και χειροποίητο για να προσφέρει στα βράδια μας μια εναλλακτική επιλογή, ένα τηλεοπτικό καταφύγιο για τους λίγους ή πολλούς που το έχουν ανάγκη.
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




