The Voice: Η Angel απάντησε στις αρνητικές κριτικές - «Δε θέλω να είμαι η Angel, η εγγονή της Δούκισσας»
Η νεαρή τραγουδίστρια έδωσε τη δική της οπτική σε όσα ειπώθηκαν μετά τα blind auditions🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
![Angel - Δούκισσα](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/ef39c810-8d8e-4c56-b9dd-796686f90085.jpg)
Στο νέο επεισόδιο του «The Voice» που προβλήθηκε το Σάββατο (14/12) η Angel, η τρανς εγγονή της τραγουδίστριας, Δούκισσας, έκανε τη νέα της εμφάνιση στη σκηνή για τη διαδικασία των knockout.
Η συγκίνηση των κριτών
Η ίδια μετά τα σχόλια που έλαβε για τη συμμετοχή της στο talent show απάντησε τονίζοντας πως επιθυμεί να την γνωρίσουν μέσω της δικής της προσωπικότητας και όχι με αφορμή το όνομα της αείμνηστης γιαγιάς της.
Η Angel μετά την ερμηνεία της στο κομμάτι «Free your Mind» ανέφερε: «Της μαμάς μου είναι η αλήθεια ότι της κράτησα λίγο μούτρα αλλά μετά από λίγες ημέρες τη συγχώρησα. Επειδή είναι μία η μαμά και την αγαπάμε. Απλά δεν θέλω να είμαι η Angel, η εγγονή της Δούκισσας. Θέλω απλά να είμαι η Angel, διαγωνιζόμενη του The Voice of Greece».
«Γιατί έχω και εγώ την προσωπικότητα μου. Την αγαπούσα τη γιαγιά μου και ακόμα την αγαπώ, παρόλο που έχει φύγει από τη ζωή, αλλά είμαι η Angel. Είναι μια πρόκληση να τραγουδάω και να χορεύω και πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά αυτό», είπε η Angel στο νέο επεισόδιο του The Voice.
H Angel αποχαιρέτησε το «The Voice», αφού δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση των battles.
Σύνοδος στο Παρίσι: Ο ευρωπαϊκός διχασμός για τα στρατεύματα στην Ουκρανία και το «δεύτερο Αφγανιστάν» του Ζελένσκι
H στιγμή της συντριβής του αεροσκάφους με τους 80 επιβαίνοντες στο Τορόντο - Δείτε βίντεο
Σε ταραχώδες γεωπολιτικό τοπίο η κυβέρνηση: Πώς αποκωδικοποιούν τη στάση του Τραμπ και τι μέλλει γενέσθαι στα ελληνοτουρκικά
Σιδηρόδρομος: Χωρίς ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας στο τμήμα που κατέστρεψε ο Daniel - Ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει τα έργα οριστικής αποκατάστασης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr