Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Δούκισσα Νομικού: Οι δύο επικρατέστερες για το «Dancing with the Stars»
Ακόμα ένα πετυχημένο show ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Tο «Dancing with the Stars», ένα µουσικοχορευτικό σόου το οποίο µετέδιδε επί σειρά ετών ο ΑΝΤ1, «µετακοµίζει» από τον επόµενο χρόνο στο Star. Η είδηση της εξασφάλισης των δικαιωµάτων βγήκε από τις Κάννες, καθώς στελέχη των τηλεοπτικών σταθµών βρίσκονται εκεί προκειµένου να παρακολουθήσουν την ετήσια έκθεση τηλεοπτικού περιεχοµένου.
Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», η Δούκισσα Νομικού συζητιέται έντονα για την παρουσίαση του «Dancing with the Stars». Για την ίδια θέση, ακούγεται και το όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία ανήκει ήδη στο δυναμικό του καναλιού.
Διαβάστε ακόμη
Ανατροπές, πισωγυρίσματα και λάθη στη διερεύνηση της τραγωδίας των Τεμπών - Η οργή των συγγενών και η αγωνία για το πόρισμα του ΕΜΠ
Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό: Τα πρόσωπα των δύσκολων αποστολών, οι αμετακίνητοι και οι ασκήσεις ισορροπίας
Καταγγελία για ρατσιστικά σχόλια από καθηγητή της Νομικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο
Οι αλιείς εκπέμπουν SOS: Δεμένα στα λιμάνια τα αλιευτικά σκάφη εξαιτίας έλλειψης πληρωμάτων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr