• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Γιώργος Μαζωνάκης: Μηνύσεις σε τέσσερα πρόσωπα μετά την καταγγελία του Στέφανου ΠαπαδόπουλουΣκύρος: Δεξαμενόπλοιο με 28μελές πλήρωμα πλέει ακυβέρνητο μετά από μπλακ άουτΚαρυστιανού: Το κίνημα οργανώνεται και μια «επιτροπή σοφών» εργάζεται για τη σωτηρία της χώρας«Δεν κλείνουμε δρόμους, ανοίγουμε δρόμους για όλη την κοινωνία»: Ούτε βήμα πίσω οι αγρότες
δημοφιλές τώρα: Η νέα σειρά του Netflix που σε καθηλώνει απ' το πρώτο επεισόδιο
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   09.02.2020 16:22
Φωφώ Μπόνιου
Φωφώ Μπόνιου

«MasterChef»: Η τελική μάχη για τις οκτώ ποδιές και οι παίκτες που ξεχώρισαν

Μία εβδομάδα μάς χωρίζει από την είσοδο των φετινών παικτών στο σπίτι του «MasterChef» και η αγωνία για το πώς θα διαμορφωθούν οι ομάδες των τριών κριτών κορυφώνεται

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι εκείνος που προηγείται στην επιλογή μαγείρων, αφού έχει δώσει ήδη το ΟΚ στους μισούς παίκτες του για το MasterChef. Αντίθετα, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχουν δώσει από δύο ποδιές ο καθένας. Σημειωτέον, στην ομάδα του Κοντιζά ανήκουν ο Διονύσης Πρόιος από το Μπουένος Αϊρες, η Μαρλέν που έχει εργαστεί και ως plus size μοντέλο, ο Κωνσταντίνος με αδυναμία στο σερφ και η Σεμίνα, η οποία στο παρελθόν είχε συμμετάσχει και στο «Hell’s Kitchen» του ΑΝΤ1, ένα ριάλιτι μαγειρικής που παρουσίαζε ο Εκτορας Μποτρίνι.

Από την άλλη, την ποδιά με τα αρχικά Π.Ι. κέρδισαν ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος από τη Βέροια και η Μάγδα που λατρεύει τα ζυμαρικά, ενώ υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Κουτσόπουλου θα μαγειρεύουν ο Ιορδάνης και η Ηλιάνα Βλάχου, που στην οντισιόν κέρδισε τους κριτές με τα κεφτεδάκια από κιμά αγριογούρουνου.  Από Δευτέρα όμως η επιλογή των παικτών θα είναι πολύ δύσκολη, ιδιαίτερα μεταξύ εκείνων που στις οντισιόν όχι μόνο έτυχαν θετικών σχολίων από τους κριτές, αλλά έθεσαν γερή υποψηφιότητα για το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ανάμεσά τους είναι η vegan μαγείρισσα Ντέμη Γεωργίου, ο Ιρφάν από το Πακιστάν, ο Ηρακλής Αποστολίδης από τη Θεσσαλονίκη, ο Ιωάννης Χαραλάμπους από την Κύπρο, ο Ηλίας Ηλιόπουλος, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, και ο Κωνσταντίνος Γιαννέας, ο οποίος σχολιάστηκε πολύ θετικά από τους κριτές. Επίσης, το εισιτήριο για το σπίτι του «MasterChef» εξασφάλισε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαριάννα Πουλμέντη, το πιάτο της οποίας ενθουσίασε τους κριτές, που της έδωσαν τρία «ναι» χαρακτηρίζοντάς το ως ένα από τα καλύτερα που έχουν δοκιμάσει στις οντισιόν.

Σημειωτέον, ο πατέρας της Μαριάννας είναι ο βραβευμένος με Michelin σεφ Νίκος Πουλμέντης, που έχει διακριθεί τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ. Στο στόχαστρο όμως των τριών κριτών θα βρεθεί και ο Θεοχάρης Βιλάκης, ο 25χρονος από την Κρήτη, ο οποίος είχε παρουσιάσει ένα πιάτο με άρωμα Ιαπωνίας που άρεσε πολύ και στους τρεις κριτές, οι οποίοι είχαν δηλώσει τότε ότι μπορεί να είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο του «MasterChef». 

Διαβάστε ακόμη

Δεν άνοιξαν τα διόδια του Ωραιοκάστρου: «Δική σας η ευθύνη», είπαν στους αγρότες - Μοιράζουν όσπρια και λαχανικά στους οδηγούς

Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών για έλεγχο στα οικονομικά

Από το Χαλιφάτο στο διαδίκτυο: Η «ψηφιακή γενιά των λύκων» και το νέο, τρομακτικό, πρόσωπο του ISIS

Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε σχολείο: Καλούσαν τους ανήλικους να βγουν να πουλήσουν την ώρα του μαθήματος

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Λεωνίδας Κουτσόπουλος
  • Πάνος Ιωαννίδης
  • MasterChef
  • MasterChef 2020
  • Σωτήρης Κοντιζάς
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr