Κορονοϊός: Εκ περιτροπής εργασία και νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ
Καταργούνται τα δίδυμα των παρουσιαστών, για λόγους προστασίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δραστικά μέτρα λόγω του κορονοϊού παίρνουν και στον ΣΚΑΪ εφαρμόζοντας το μοντέλο της εκ περιτροπής εργασίας. Πιο συγκεκριμένα, καταργούνται τα δίδυμα των παρουσιαστών. Αποφασίστηκε σε όποιες εκπομπές υπάρχουν δίδυμα να βγαίνει μόνος ένας και ο άλλος να παίρνει άδεια.
Έτσι από αύριο στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα» θα είναι μόνη της η Μαρία Αναστασοπούλου αφού ο Δημήτρης Οικονόμου θα έχει άδεια. Κάτι ανάλογο θα γίνει και με τους «Αταίριαστους» αφού ο Γιάννης Ντσούνος θα αποχωριστεί από αύριο τον Χρήστο Κούτρα καθώς ο τελευταίος θα βρίσκεται σε αναγκαστική άδεια.
Επίσης για λόγους προστασίας οι καλεσμένοι στις ειδήσεις αλλά και στις εκπομπές βγαίνουν πλέον μέσω skype.
Εν τω μεταξύ, αύριο στις 12 το μεσημέρι ξεκινάει και μια έκτακτη ενημερωτική εκπομπή στον ΣΚΑΪ την οποία θα παρουσιάζουν ο Δημήτρης Καμπουράκης με τον Νίκο Υποφάντη.
Νέος γύρος συνομιλιών για την Ουκρανία στο Μαϊάμι: «Η Ουάσιγκτον πρότεινε συνάντηση με Κίεβο και Μόσχα» αποκάλυψε ο Ζελένσκι
Πώς δρούσε το κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία – Βασανιστήρια σε όσους δεν υπάκουαν σε εντολές
«Έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους»: Πρώτη πτήση στο διάστημα από άτομο σε αναπηρικό αμαξίδιο
Υποψήφιος ξανά για το Hall of Fame ο Παναγιώτης Γιαννάκης – Ποιοι άλλοι προτείνονται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



