Εκλογές ΗΠΑ: Ο Τραμπ σπρώχνει το χέρι της Μελάνια και η δυσαρέσκεια είναι εμφανής
Newsroom
Άλλο ένα περίεργο σκηνικό με πρωταγωνίστρια τη Μελάνια Τραμπ ξεσήκωσε τα social media με την «πρώτη κυρία» να δείχνει για άλλη μία φορά ότι δεν αντέχει τις χειρονομίες του συζύγου της, Ντόναλντ Τραμπ και μάλιστα στο πλαίσιο ένος πολύ σημαντικού debate που έγινε χθες με τον Τζο Μπάιντεν, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές για την Προεδρία των ΗΠΑ.
Διαβάστε ακόμα: Εκλογές ΗΠΑ: Νικητής ο Τζο Μπάιντεν - «Ψεύτης» ο Ντόναλντ Τραμπ
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μελάνια Τραμπ δείχνει να μην ανέχεται ούτε να την ακουμπάει ο σύζυγός της, αν και αυτή τη φορά φαίνεται μάλλον εκείνος να έχει τα νεύρα του και να σπρώχνει το χέρι της και τη μέση της. Το ζεύγος Τραμπ νόσησε από κορονοϊό με την Μελάνια να εμφανίζει ηπιότερα συμπτώματα. Πάντως εκείνη βλέπουμε να φοράει μάσκα, ενώ στο απόσπασμα που κυκλοφόρησε στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ - όπως πάντα - δεν την προτιμά.
Τον περασμένο Ιούνιο στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, στο Πάρκο Λαφαγιέτ, ο Τραμπ μπροστά σε φωτογράφους φαίνεται να ζητάει από την Μελάνια να χαμογελάσει με το ζόρι - η οποία μένει παγερά αδιάφορη, σχεδόν εχθρική.
- Ο Ανδρουλάκης έθεσε διορία στον Μητσοτάκη για την αποκάλυψη του email - «Ο Τριαντόπουλος εκτέλεσε αποστολή Μητσοτάκη»
- Σφοδρή σύγκρουση Ανδρουλάκη - Φλωρίδη στη Βουλή: «Γενιτσαρικά τάγματα» και «κομμάτια και θρύψαλα»
- Κλείνουν από νωρίς τους σταθμούς «Πανεπιστήμιο» και «Σύνταγμα» την Παρασκευή, μέρα νέων συγκεντρώσεων
- Ανοίγει σήμερα η αυλαία για το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης: Δέκα ελληνικά ντοκιμαντέρ που ξεχωρίσαμε