Viral|06.11.2020 22:37

Εκλογές ΗΠΑ - Δημοσιογράφος για Τραμπ: «Μια χοντρή χελώνα που έπεσε ανάσκελα»

Newsroom

Η διακοπή του χθεσινοβραδινού διαγγέλματος Τραμπ από μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα των ΗΠΑ προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις. Μάλιστα ένας από αυτός που άσκησε σφοδρή κριτική στον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, ήταν ο δημοσιογράφος του CNN Anderson Cooper. Ο δημοσιογράφος όχι μόνο άφησε τον Τραμπ να ολοκληρώσει το διάγγελμά του αλλά στη συνέχεια άρχισε να εξαπολύει το ένα «βέλος» πίσω από το άλλο.

«Αυτό το πράγμα είναι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό το πράγμα είναι το πιο ισχυρό πρόσωπο στον κόσμο. Εμείς τον βλέπουμε σαν μια χοντρή χελώνα που έχει πέσει ανάσκελα στην πλάτη και χτυπιέται στον καυτό ήλιο, καταλαβαίνοντας ότι ήρθε το τέλος του», ανέφερε αρχικά. 

«Δεν νομίζω ότι έχουμε ξανακούσει παρόμοια πράγματα από έναν πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών», συνέχισε. «Θα παρατηρήσατε ότι δεν έδωσε καμία απόδειξη για καμιά νοθεία. Τίποτα απολύτως. Aλλά, απλώς, δεν μπορεί να το αποδεχθεί και θέλει να συμπαρασύρει τα πάντα μαζί του, μαζί και τη χώρα», κατέληξε ο Andreson Cooper. Το απόσπασμα με το σχόλιο του δημοσιογράφου μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral, ενώ όπως έγραψε το newsweek το βίντεο είδαν 10 εκατ. άνθρωποι μέσω του Twitter.

Ντόναλντ ΤραμπCNNεκλογές ΗΠΑ