Viral|15.04.2021 14:26

Λετονία: Ένα σπίτι που διπλώνει και πηγαίνει παντού

Newsroom

Σε περίπτωση που πάντα ονειρευόσασταν να διπλώνετε το σπίτι σας και να μετακινείστε όποτε θέλετε, τότε αυτό το σπίτι, που εκτός των άλλων διαθέτει προεγκατεστημένα υδραυλικά και ηλεκτρικά καλώδια, θα σας φανεί εξαιρετικά ενδιαφέρον για αγορά

Η νεοσύστατη εταιρία της Λετονίας, Brette Haus, άρχισε να παράγει τα έξυπνα πτυσσόμενα σπίτια της τον Δεκέμβριο, αλλά ο καινοτόμος σχεδιασμός και η τεχνολογία της έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους ειδικούς στέγασης.

Διαβάστε επίσης: ΗΠΑ: Διανομή πίτσας μέσω... ρομπότ στο Χιούστον

Χρησιμοποιώντας ξυλεία ως βασικο υλικό κατασκευής, η Brette Haus μπορεί να κατασκευάσει ένα ολόκληρο σπίτι σε οκτώ εβδομάδες και εν συνεχεία να την εγκαταστήσει οπουδήποτε μέσα σε τέσσερις ώρες. Και αυτό διότι δεν απαιτεί μόνιμη εγκατάσταση, αλλά αντίθετα μπορεί να μετακινηθεί ανά πάσα στιγμή και έχει ελάχιστο αντίκτυπο στη γη στην οποία έχει δημιουργηθεί!

Παρ' όλο που δεν βρήκε την ιδέα του πτυσσόμενου σπιτιού, η Brette Haus παρουσίασε μια σειρά καινοτομιών, όπως ένας πατενταρισμένος μεταλλικός μηχανισμός περιστροφής και την τεχνολογία που... διπλασιάζει, αφού με μια κίνηση αυξάνει τον χώρο του σπιτιού κατά 149%!

Διαβάστε επίσης: Καναδάς: Βουλευτής εμφανίστηκε γυμνός σε τηλεδιάσκεψη

Λετονίασπίτιβίντεο