Viral | 22.09.2021 19:07

Έπαιξε σε επίσημο ματς o 60χρονος αντιπρόεδρος του Σουρινάμ αλλά η ομάδα του έφαγε... εξάρα

Newsroom

Ο Ronnie Brunswijk, ο 60χρονος αντιπρόεδρος του Σουρινάμ, ξεκίνησε και αγωνίστηκε για 54 λεπτά για λογαριασμό της Inter Moengotapoe στην αναμέτρηση της Τρίτης για τη λίγκα CONCACAF με την Olimpia.

Ο Bruswijk, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του συλλόγου και εκτελεί χρέη προέδρου της ομάδας, ήταν αρχηγός της ομάδας.

Ωστόσο, η ομάδα του πολιτικού δεν ήταν νικήτρια, καθώς η Inter Moengotapoe ηττήθηκε με 6-0.

Η ιστορία του Bruswijk

Ο Brunswijk ανέλαβε το ρόλο του αντιπροέδρου του Σουρινάμ τον Ιούλιο του 2020, έχοντας εδώ και καιρό μια σημαντική φιγούρα στο πολιτικό κλίμα της χώρας.
Υπήρξε ηγέτης ανταρτών που δημιούργησε τον Απελευθερωτικό Στρατό του Σουρινάμ, γνωστότερο ως Κομάντο της Ζούγκλας, το 1985, καθώς αγωνιζόταν για τα δικαιώματα των αφρικανών απογόνων. Συμμετείχε στον εμφύλιο πόλεμο που διήρκεσε από το 1986 μέχρι την υπογραφή συνθήκης ειρήνης το 1992, με τον Brunswijk να παραμένει έκτοτε ενεργός στην πολιτική της πατρίδας του.

T

Μετά τον πόλεμο, οι Κάτω Χώρες άσκησαν δίωξη κατά του Brunswijk για διακίνηση ναρκωτικών, για την οποία καταδικάστηκε ερήμην το 1999.

Ο Brunswijk είναι επίσης παίκτης/ιδιοκτήτης της Inter Moengotapoe, έχοντας βοηθήσει στην κατασκευή του γηπέδου του συλλόγου, Ronnie Brunswijkstadion, το 2002.
Το 2005, αποβλήθηκε επειδή φέρεται να απείλησε έναν παίκτη με όπλο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, με την αποβολή να απορρίπτεται αργότερα λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων, πριν αποβληθεί το 2012 για εξύβριση διαιτητή.

Η εμφάνισή του την Τρίτη σηματοδότησε την επιστροφή του από την απόσυρσή του ως παίκτης, με την εμφάνισή του να διαρκεί 54 λεπτά πριν αντικατασταθεί με την ομάδα του να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 3-0.

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: Νέα περιοριστικά μέτρα στο τραπέζι για τη Θεσσαλονίκη – Ανοίγουν επιπλέον κρεβάτια για covid

Ρόδος: Σκότωσαν 30χρονη γυναίκα στη μέση του δρόμου - Αυτοκτόνησε ο δράστης

Κορονοϊός: Τι αποφάσισε η επιτροπή για τους αθλητικούς χώρους και τους ανεμβολίαστους εφήβους

ΕΝΦΙΑ: Στο myAADE από σήμερα τα εκκαθαριστικά

αγώναςποδόσφαιρο