Viral | 24.12.2021 20:22

Δασκάλα βάζει καλάθι στην απέναντι μπασκέτα και προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμού στα παιδιά

Newsroom

Το γύρο του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο κάνει ένα βίντεο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της προπαραμονής Χριστουγέννων σε δημοτικό σχολείο της Ουάσινγκτον.

Η δασκάλα κα Φιτζ παρακολουθούσε τα παιδιά να παίζουν μπάσκετ σε μία ώρα που η τάξη βρίσκονταν στο μικρό προαύλιο του σχολείου της Αγίας Τριάδας στην Ουάσινγκτον, όταν πήρε την απόφαση, να δοκιμάσει και εκείνη τις επιδόσεις της στο μπάσκετ.

Στοίχημα μία ζεστή σοκολάτα

Πήγε μάλιστα στην απέναντι μπασκέτα και υποσχέθηκε στους μικρούς μαθητές της, ότι εάν καταφέρει να βάλει καλάθι, από τόσο μεγάλη απόσταση θα τους κεράσει μια ζεστή σοκολάτα.

Η κα Φιτζ πήρε φόρα και με άριστη τεχνική ευστόχησε προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στα μικρά παιδιά που για αρκετή ώρα πανηγύριζαν.

 

Το βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του κόσμου και έχει συγκινήσει πολλούς που επιθυμούν να κάνουν δωρεές στο σχολείο και υποτροφίες στα παιδιά, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Σχολείου της Αγίας Τριάδας στο Τζορτζτάουν.

Δεν προλαβαίνουν να δέχονται δωρεές

"Δεχόμαστε με ευγνωμοσύνη δωρεές οποιουδήποτε ποσού και θα τις χρησιμοποιήσουμε όλες για οικονομική βοήθεια και υποτροφίες. Μεταβείτε στη διεύθυνση http://trinity.org/hotchocolateshot ή στείλτε ένα venmo στο htsgeorgetown. Το Ετήσιο Ταμείο παρέχει οικονομική βοήθεια και το Πρόγραμμα Gavigan παρέχει πλήρεις υποτροφίες. Σας ευχαριστώ, και συνεχίστε να σκορπίζετε χαρά! Με εκτίμηση, Σχολή Αγίας Τριάδας, Τζορτζτάουν", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανάρτηση.

Ουάσινγκτονμπάσκετπανηγυρισμόςδασκάλαπαιδιά