Viral | 07.06.2022 15:28

Παγωτό για μερακλήδες με γεύση «τζατζίκι» και «πικάντικο μπουγιουρντί»

Newsroom

Ευφάνταστες αλλά και εκκεντρικές γεύσεις παγωτού προσφέρει στη Θεσσαλονίκη ο Αβράαμ Παπαδόπουλος, ιδιοκτήτης παγωτατζίδικου.
Κάθε μέρα πελάτες συρρέουν στο κατάστημά του χάρη στις ιδιαίτερες γεύσεις που έχει δημιουργήσει. «Τζατζίκι, πικάντικο μπουγιουρντί και χταπόδι ουζάκι» βρίσκονται στο... μενού.

«Κάναμε το τζατζίκι αρχικά και είδαμε ότι είχε ανταπόκριση και έτσι σιγά σιγά δημιουργήσαμε γεύσεις extreme» είπε στην ΕΡΤ ο κ. Παπαδόπουλος.

Οι περίεργες γεύσεις φαίνεται πως έχουν κερδίσει τις προτιμήσεις των καταναλωτών που επιλέγουν ανάμεσα σε ονομασίες όπως «καρπούζι φέτα», «φραπέ», «μπουγάτσα», «πιπεριά Φλωρίνης» και «στρουμφάκια».

Απαντώντας για το ποια είναι είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζει στη δημιουργία των 35 και πλέον γεύσεων ανέφερε ότι αυτή αφορά τις γεύσεις των ποτών καθώς το αλκοόλ δεν μπορεί εύκολα να σταθεροποιηθεί. «Ο κόσμος θέλει κάτι καινούργιο. Οι ξένοι επιλέγουν κυρίως το “τζατζίκι” και τη “φέτα με σουσάμι και μέλι”, ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος παρέχοντας στους πελάτες ιδιαίτερες επιλογές γεύσεων εμπνευσμένες από την ελληνική κουζίνα.

Όλες οι ειδήσεις:

Μηνύματα Μητσοτάκη: Τι είπε για την τουρκική προκλητικότητα, το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και την κριτική για τη φωτιά στη Βούλα

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Του ζήτησε να χωρίσουν και την σκότωσε στο σαλόνι πριν αυτοκτονήσει - Άφησε έξω τα κλειδιά για να τους βρουν

Φωτιά στη Βούλα: Πόσα στρέμματα έγιναν στάχτη – Δορυφορική εικόνα αποκαλύπτει το μέγεθος της καταστροφής

«Σφαγή» Γιαννάκου με Βασιλακόπουλο on air: «Γαμ**ο μου - Έχετε τον κάφρο κάθε φορά στα κανάλια» - «Δεν είμαστε στο πεζοδρόμιο»

ειδήσεις τώραπαγωτόΘεσσαλονίκη