Παγωτό για μερακλήδες με γεύση «τζατζίκι» και «πικάντικο μπουγιουρντί»
NewsroomΕυφάνταστες αλλά και εκκεντρικές γεύσεις παγωτού προσφέρει στη Θεσσαλονίκη ο Αβράαμ Παπαδόπουλος, ιδιοκτήτης παγωτατζίδικου.
Κάθε μέρα πελάτες συρρέουν στο κατάστημά του χάρη στις ιδιαίτερες γεύσεις που έχει δημιουργήσει. «Τζατζίκι, πικάντικο μπουγιουρντί και χταπόδι ουζάκι» βρίσκονται στο... μενού.
«Κάναμε το τζατζίκι αρχικά και είδαμε ότι είχε ανταπόκριση και έτσι σιγά σιγά δημιουργήσαμε γεύσεις extreme» είπε στην ΕΡΤ ο κ. Παπαδόπουλος.
Οι περίεργες γεύσεις φαίνεται πως έχουν κερδίσει τις προτιμήσεις των καταναλωτών που επιλέγουν ανάμεσα σε ονομασίες όπως «καρπούζι φέτα», «φραπέ», «μπουγάτσα», «πιπεριά Φλωρίνης» και «στρουμφάκια».
Απαντώντας για το ποια είναι είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζει στη δημιουργία των 35 και πλέον γεύσεων ανέφερε ότι αυτή αφορά τις γεύσεις των ποτών καθώς το αλκοόλ δεν μπορεί εύκολα να σταθεροποιηθεί. «Ο κόσμος θέλει κάτι καινούργιο. Οι ξένοι επιλέγουν κυρίως το “τζατζίκι” και τη “φέτα με σουσάμι και μέλι”, ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος παρέχοντας στους πελάτες ιδιαίτερες επιλογές γεύσεων εμπνευσμένες από την ελληνική κουζίνα.
- SOS για την Αττική: Θα αναγεννηθεί η φύση μετά τη μεγάλη φωτιά; «Τείνουν κάποιες περιοχές να ερημοποιηθούν»
- Στην Καλλιθέα Αττικής το πρώτο κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου, μετά από 3 χρόνια
- Γυναίκες και παιδιά πιο ευάλωτοι στην ευλογιά των πιθήκων: Είναι εύκολο να μεταδοθεί; Η ενημέρωση Μαγιορκίνη
- Δυναμική επιστροφή της κωμωδίας στην ελληνική τηλεόραση - Ο κόσμος αναζητά το γέλιο