Viral|27.07.2022 22:18

Η ιστορία του άνδρα που έβαλε σκοπό της ζωής του να μεταμορφωθεί σε... Alien - Πώς είναι η καθημερινότητά του

Newsroom

Ο Anthony Loffredo έγινε γνωστός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς έχει υποβληθεί σε μία σειρά επεμβάσεων με σκοπό να μεταμορφωθεί σε Alien. Ο Loffredo, που έγινε γνωστός στα social media ως Black Alien Project τώρα διαμαρτύρεται γιατί, οι ακραίες παρεμβάσεις που έχει κάνει στην εμφάνισή του, δεν τού επιτρέπουν να βρει δουλειά.

 

Ο ίδιος, ωστόσο, αποκαλύπτει ότι, η μεταμόρφωσή του, φέρει κι ένα βαρύ τίμημα. Λόγω της ακραίας του εμφάνισης, δεν μπορεί να βρει δουλειά. «Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν»,  αναφέρει ο «Blace Alien», το μεγαλύτερο μέρος του σώματος του οποίου έχει καλυφθεί με σκούρα τατουάζ. Επιπλέον, κάτω από το δέρμα στο κεφάλι και τα χέρια του, έχει τοποθετήσει εμφυτεύματα, ενώ έχει ακρωτηριάσει δύο δάχτυλα, ένα μέρος της μύτης και τα δύο αυτιά του. 

 

Ο Loffredo μίλησε σε ένα επεισόδιο του ισπανικού podcast Club 113. «Αυτό το είδος αλλαγής, δεν έχει να κάνει απλά με τατουάζ, είναι κάτι μεγαλύτερο. Δεν μπορώ να βρω δουλειά, υπάρχουν πολλά αρνητικά πράγματα που αντιμετωπίζω. Θα μπορούσε να είναι θετικό όλο αυτό διότι με κάνει να νιώθω καλύτερα, αλλά υπάρχει και μια σκοτεινή πλευρά», σημείωσε και είπε ότι «είναι ένας αγώνας καθημερινός, διότι κάθε μέρα βρίσκεις νέους ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν, που θέλουν να κρίνουν. Έτσι είναι η ζωή, δεν μπορούν όλοι να κατανοήσουν τα πάντα. Όπως κι εγώ δεν καταλαβαίνω πολλά πράγματα για πολλούς ανθρώπους. Δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον, κανείς δεν ξέρει τι υπάρχει μέσα στο κεφάλι κάποιου, γιατί το κάνει αυτό. Πρέπει να μιλήσεις με αυτό το άτομο».

 

«Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι είμαι απλά τρελός»

Στη συνέχεια, ο άνθρωπος που έβαλε σκοπό της ζωής του να μεταμορφωθεί σε Alien, εξήγησε ότι οι αντιδράσεις των ανθρώπων στην ακραία εμφάνισή του είναι υπερβολικές. «Είμαι άνθρωπος. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι είμαι απλά τρελός. Υπάρχουν άνθρωποι που όταν με βλέπουν φωνάζουν και τρέχουν. Το βράδυ όταν περνάω από δρόμο που έχει κόσμο, προτιμώ να πηγαίνω από την άλλη πλευρά. Όταν διασταυρώνομαι με ανθρώπους, όπως ηλικιωμένους, αλλάζω δρόμο. Επίσης, με τα παιδιά είμαι προσεκτικός. Ξέρω ότι μπορεί να τα σοκάρω», είπε. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραεξωγήινοιτατουάζπλαστικές επεμβάσειςδουλειά