Viral|03.11.2022 07:50

Θύμα του διαδικτύου; Η 23χρονη που επιτρέπει στους followers της να παίρνουν… σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή της

Newsroom

Μια νεαρή Γαλλίδα επιτρέπει στους ακόλουθους της να παίρνουν αποφάσεις για τη ζωή της. Η 23χρονη Λόρι έχει βρει έναν πρωτότυπο τρόπο για να διατηρεί το ενδιαφέρον των ακολούθων της.

Τους έχει δώσει τη δυνατότητα να ψηφίζουν και να παίρνουν αποφάσεις για τη ζωή της είτε αυτό αφορά το τι θα φάει το απόγευμα είτε το αν θα παρατήσει το πανεπιστήμιο και θα χωρίσει τον σύντροφο της.

«Δεν πρόκειται για αστείο, από σήμερα δεν παίρνω σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή μου» αναφέρει το μότο στο προφίλ της στο Instagram. Η Λόρι ανεβάζει δύο φορές την εβδομάδα μια ψηφοφορία στο κανάλι της στο telegram. Σε αυτή μπορεί να συμμετάσχει ο οποιοσδήποτε, αλλά μόνο οι ακόλουθοι της που πληρώνουν στο OnlyFans, μπορούν να δουν τις συνέπειες που έχει το αποτέλεσμα της εκάστοτε ψηφοφορίας στη ζωή της.

Προς το παρόν φαίνεται πως ο πρωτότυπος τρόπος, που χρησιμοποιεί το Only Fans αποδίδει καθώς, η 23χρονη έχει αναδειχθεί σε μια από τους δημοφιλέστερους δημιουργούς στην πλατφόρμα. 

Η Λόρι ισχυρίζεται πως δεν μετανιώνει που έχει επιτρέψει σε τρίτους να αποφασίζουν για τη ζωή, προσθέτοντας πως με τον τρόπο αυτό κατάφερε να νικήσει πολλούς φόβους της αλλά και να φύγει από μια τοξική σχέση. Ωστόσο, ώστε  να αποφύγει τους κινδύνους δεν επιτρέπει ψηφοφορίες που μπορεί να τη θέσουν σε κίνδυνο ή διακινούν μίσος.

«Χάρη στους ακολούθους μου αποφάσισα να μπλοκάρω τον τοξικό πρώην μου. Έκανα νυχτερινή φωτογράφιση σε γήπεδο τένις. Έκανα εκδρομή με ελικόπτερο, αν και φοβάμαι τα ύψη. Παραιτήθηκα από μια πρακτική άσκηση που δε με ικανοποιούσε» είπε η 23χρονη. 

ΓαλλίαOnlyFansψήφος