Viral|17.03.2023 13:37

Τους ξεγέλασε όλους: Παρίστανε ανώτατο αξιωματούχο της Ινδίας και απολάμβανε τα προνόμια

Newsroom

Η ινδική αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα που παρίστανε ανώτερο υπάλληλο του γραφείου του πρωθυπουργού, Ναρέντρα Μόντι. Ο Κιράλ Πατέλ βρισκόταν σε επίσκεψη στην κοιλάδα του Κασμίρ στις 2 Μαρτίου, όταν συνελήφθη από την αστυνομία και αντιμετωπίζει κατηγορίες για εξαπάτηση, πλαστοπροσωπία και πλαστογραφία.

Η καταγγελία εναντίον του αναφέρει ότι ο Πατέλ προσπαθούσε να εξασφαλίσει «χρηματικά» και «υλικά οφέλη».

Σύμφωνα με το BBC, ο απατεώνας έχει επαληθευμένο λογαριασμό στο Twitter και μετράει μεταξύ των ακολούθων του και ένα στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος (BJP).

Φωτογραφίες που μοιράστηκε στις σελίδες του στο Twitter και στο Instagram τον δείχνουν σε «επίσημες επισκέψεις» στο Κασμίρ περιτριγυρισμένο από φρουρούς. Μάλιστα, σε μια επίσκεψη, ο Πατέλ ισχυρίστηκε ότι του είχε ζητηθεί από την κυβέρνηση να εντοπίσει αγοραστές για οπωρώνες μήλων στο νότιο Κασμίρ.

Σε μια άλλη επίσκεψη, ταξίδεψε στο Gulmarg, δημοφιλή προορισμό για σκι, ισχυριζόμενος ότι η κυβέρνηση του είχε ζητήσει να εξετάσει τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις στην περιοχή. Οι αναφορές λένε ότι είχε το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, ταξίδευε με αλεξίσφαιρο αυτοκίνητο και διέμενε σε  ξενοδοχείο πέντε αστέρων κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του. Δικαστικά έγγραφα αποκαλύπτουν ότι οι υπάλληλοι ασφαλείας βρήκαν στην κατοχή του πλαστά δελτία ταυτότητας.

αστυνομίαΙνδίααξιωματούχοςειδήσεις τώρα