Viral|21.05.2023 18:28

Εθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023: Ψήφισαν και οι τετράποδοι φίλοι μας - Στις κάλπες σκύλοι, άλογα, γαϊδουράκια!

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News

Εκτός από του πολίτες δυναμικό «παρών» έδωσαν στις σημερινές εκλογές και οι τετράποδοι φίλοι μας: Σκύλοιάλογα αλλά και γαϊδούρια έκλεψαν τις εντυπώσεις μέσα και έξω από τα εκλογικά κέντρα δίνοντας άλλη πνοή στην εκλογική διαδικασία.

Σε ένα εκλογικό κέντρο στην Αθήνα ο φακός αποθανάτισε έναν κύριο να ψηφίζει αγκαλιά με το σκυλάκι του.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ο κύριος αποχωρίζεται για λίγο το σκυλάκι για να μπει στο παραβάν, αφού σταυρώσει το ψηφοδέλτιο του, το σηκώνει και ρίχνουν μαζί την ψήφο στην κάλπη!

Την παράσταση έκλεψε και ένας σκύλος στην Κρήτη, ο οποίος πήγε να «ψηφίσει» μαζί με... τον άνθρωπό του. Το ζωάκι ονομάζεται «Κούκη» και η άφιξή του στο εκλογικό κέντρο στις Αρχάνες συγκέντρωσε πάνω του τα φωτογραφικά φλας και την προσοχή των πολιτών, που είχαν πάει να ψηφίσουν.

Δείτε όλες τις εξελίξεις στο liveblog του ethnos.gr

Έφιππος πάνω σε ένα άλογο και με τη συνοδεία ενός γαϊδουριού, προσήλθε στο εκλογικό τμήμα του Ειδικού Γυμνάσιου Αργολίδας στα Λευκάκια του Δήμου Ναυπλιέων και ένας 50χρονος αγρότης για να ψηφίσει. 

Ο κ. Αριστείδης Τσιρίκος επιστράτευσε τα ζώα για να διαμαρτυρηθεί για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και δεν πέρασε απαρατήρητος.

OΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

σκύλοςεκλογέςεκλογές 2023γάιδαροςΕθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023ειδήσεις τώρααποτελέσματα εκλογών 2023