Viral|06.07.2023 16:56

Επιβάτιδα έκανε το αεροδρόμιο «γυαλιά καρφιά»: Έσπαγε ό,τι έβρισκε μπροστά της όταν της είπαν ότι χάθηκε η κράτησή της

Newsroom

Μια επιβάτιδα τέθηκε υπό κράτηση στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Πόλης του Μεξικού, αφού κατέστρεψε ένα γκισέ εισιτηρίων επειδή ο υπάλληλος δεν της επέστρεψε τα χρήματα για μια χαμένη κράτηση.

Η Maria Guadalupe, 56 ετών, έχασε την ψυχραιμία της αφού η κράτηση πτήσης που είχε κάνει μέσω ταξιδιωτικού πρακτορείου δεν εμφανίστηκε στο σύστημα Volaris.

Το υλικό από κινητό τηλέφωνο έδειξε την Guadalupe να στέκεται πάνω στη ζυγαριά αποσκευών του γκισέ και να χτυπάει την οθόνη του υπολογιστή στο πάτωμα, αφού της δόθηκε εντολή να επικοινωνήσει με το πρακτορείο για να πάρει πίσω τα χρήματά της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, συνέχισε να διαφωνεί με τους εργαζόμενους και, κάποια στιγμή, πέταξε έναν σαρωτή γραμμωτού κώδικα στο έδαφος, ενώ οι σοκαρισμένοι επιβάτες που περίμεναν να ελέγξουν τις αποσκευές τους παρακολουθούσαν.

«Αν δεν θέλεις, μη μου δώσεις πίσω τα χρήματα. Δεν δίνω δεκάρα. Αλλά αυτό θα σας κοστίσει», είπε σε έναν από τους πράκτορες. Στη συνέχεια πάει σε δεύτερο πάγκο όπου αρπάζει μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο και τα πετάει στο πάτωμα. Ένα άτομο φαίνεται να στέκεται δίπλα στον πάγκο περιμένοντας την Guadalupe να τελειώσει το ξέσπασμά της πριν την απομακρύνει από το σημείο. Αστυνομικοί συνέλαβαν την Guadalupe η οποία επιχείρησε να φύγει από το αεροδρόμιο.

Στην έκθεση της αστυνομίας αναφέρονταν ότι «προκάλεσε ζημιές σε γκισέ αεροπορικής εταιρείας στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Πόλης του Μεξικού. Η έξαλλη γυναίκα κατέστρεψε τέσσερις υπολογιστές και τέσσερις σαρωτές. Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους υπέβαλε μήνυση κατά της Guadalupe, κατηγορώντας την για καταστροφή εξοπλισμού καθώς και για διατάραξη της κοινής ησυχίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

αεροδρόμιοειδήσεις τώραΜεξικό