Viral|12.05.2024 13:57

ΗΠΑ: Αγρότης είναι πεπεισμένος πως εξωγήινοι επιτέθηκαν σε αγελάδα του

Newsroom

Ένας αγρότης από το Κολοράντο των ΗΠΑ είναι πεπεισμένος πως εξωγήινοι μπορεί να κρύβονται πίσω από μια επίθεση που δέχτηκε η αγελάδα, την οποία ο δράστης κατακρεούργησε. 

Το καλοκαίρι του 2023 στην κοιλάδα Σάντ Λούις του Κολοράντο, ένας κτηνοτρόφος με το όνομα Μάικ Ντουράν ανακάλυψε ότι μία από τις «αγαπημένες του αγελάδες» είχε εξαφανιστεί. Μετά από περαιτέρω έρευνα, βρήκε το ζώο νεκρό να κείτεται δίπλα σε ένα ποτάμι, αναφέρει η Daily Star.

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ Weird or What, ο αγρότης εξήγησε τη στιγμή που βρήκε την αγελάδα νεκρή και αυτό που είδε στη συνέχεια, όπως λέει, τον σόκαρε.

«Ήταν περίεργο - Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό με μαχαίρι»

«Παρατήρησα ότι οι μαστοί της είχαν αφαιρεθεί και η περιοχή του γεννητικών οργάνων είχε επίσης κοπεί. Ήταν περίεργο γιατί δεν υπήρχε αίμα γύρω της και δεν υπήρχαν ίχνη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτή η παράξενη πράξη κτηνωδίας στην αγελάδα έκανε τον Ντουράν να πιστέψει πως  δεν είχε γίνει από κάποιον άνθρωπο. Ισχυρίστηκε ότι τα κοψίματα της αγελάδας του «δεν ήταν κάτι που μπορείς να κάνεις με μαχαίρι».

«Μοιάζει σαν να έχει κοπεί και καυτηριαστεί ταυτόχρονα, σαν να έχει κοπεί με λέιζερ», είπε. «Πιστεύω ότι δεν είναι κάτι από αυτόν τον κόσμο. Οι άνθρωποι μπορεί να με θεωρήσουν τρελό, αλλά πιστεύω ότι είναι πιθανό να είναι κάτι εξωγήινο», ισχυρίστηκε.

Πώς φούντωσαν οι θεωρίες συνωμοσίας 

Η ακρωτηριασμένη αγελάδα του Ντουράν δεν ήταν μια μεμονωμένη περίπτωση και δεν ήταν το πρώτο περιστατικό αυτού του τύπου που αναζωπύρωσε τις θεωρίες περί επιθέσεις εξωγήινων.

Στις 19 Απριλίου 2023, το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μάντισον εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον «θάνατο και τον ακρωτηριασμό» έξι βοοειδών. Η είδηση κυκλοφόρησε γρήγορα και επικεντρώθηκε στις πιο περίεργες λεπτομέρειες, όπως το πώς στις αγελάδες αφαιρέθηκε με ακρίβεια η γλώσσα και μέρος της σάρκας των μάγουλών τους, χωρίς εμφανή σημάδια πάλης.

ΗΠΑεξωγήινοιΚολοράντοαγελάδαειδήσεις τώρα