Viral | 27.05.2024 22:12

Απίστευτο ατύχημα στο Μονακό: Σκάφος έπεσε πάνω στην αποβάθρα με ταχύτητα

Newsroom

Ένα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε σε μαρίνα στο Μονακό όταν ταχύπλοο έπεσε πάνω σε δύο άλλα σκάφη που είχαν αγκυροβολήσει κατά μήκος της περίφημης «γραμμής των δισεκατομμυριούχων».

Το βίντεο που κυκλοφορεί ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει πώς το μηχανοκίνητο σκάφος βρέθηκε μέσα στη μαρίνα του Μόντε Κάρλο, πριν στρίψει ανάμεσα σε μια μικρή λέμβο και ένα superyacht γεμάτο με ανθρώπους που χόρευαν. Το σκάφος, σταμάτησε στη μεταλλική αποβάθρα, αφού παραλίγο να να πέσει πάνω σε δύο ανυποψίαστους περαστικούς.

Δεν υπήρξε τραυματίας

Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε κατά τη σύγκρουση αλλά αρκετά σκάφη υπέστησαν ζημιές.

Φημολογείται ότι την τελευταία εβδομάδα ο Αμερικανός οδηγός της F1 Logan Sargeant και η οικογένειά του ζούσαν στο superyacht που χτυπήθηκε στο περιστατικό. Οι πυροσβέστες και τα συνεργεία έκτακτης ανάγκης ανταποκρίθηκαν στην αποβάθρα μετά τη σύγκρουση το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπως ανέφεραν λεπτομερώς οι μάρτυρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι αρχές φέρεται να ρυμούλκησαν το εκτός ελέγχου σκάφος μακριά από το σημείο. Εικάζεται ότι ο χειριστής του ταχύπλοου θα αντιμετωπίσει υψηλά πρόστιμα για τις ζημιές από το περιστατικό.

ΜονακόατύχημασκάφοςFormula 1ειδήσεις τώρα