Viral|28.05.2024 07:50

Σωσίας του Κιάνου Ριβς γίνεται viral στο Tik Tok

Newsroom

Ένας Γερμανός άντρας έγινε viral εν μια νυκτί μόνο και μόνο επειδή μοιάζει εκπληκτικά με τον διάσημο ηθοποιό Κιάνου Ριβς και τον εμβληματικό κινηματογραφικό χαρακτήρα που ενσάρκωσε John Wick.

Διάσημος στο Tik Tok

Ο άντρας απαθανατίστηκε σε βίντεο στην Ταΐλάνδη να πουλάει φαγητό. «Ο Τζον Γουίκ σταμάτησε να σκοτώνει ανθρώπους και στράφηκε στην πώληση καφέ και ψητών καλαμαριών» έγραφε η λεζάντα. Το βίντεο έκανε το γύρο του Διαδικτύου και όλοι άρχισαν να ψάχνουν τον σωσία του Κιάνου Ριβς για να φωτογραφηθούν μαζί του.

Σύμφωνα με το odditycentral σύντομα, ακολούθησαν και άλλα βίντεο με τον μυστηριώδη σωσία του Κιάνου Ριβς, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων στα οποία φορούσε κοστούμι και λευκή γραβάτα, ακριβώς όπως ο John Wick. Ο κόσμος αστειεύτηκε ότι πρέπει να βρίσκεται σε αποστολή στην Ταϊλάνδη, ενώ άλλοι είπαν ότι είχε τελειώσει με το να σκοτώνει κακούς και είχε αποσυρθεί ως πωλητής φαγητού στο δρόμο.

Τον έπεισε η γυναίκα του

O σωσίας, που αποκαλύφθηκε ότι ονομάζεται Andreas και είναι Γερμανός, μετατράπηκε ξαφνικά σε τοπική διασημότητα, όταν η γυναίκα του, του πρότεινε να βάψει τα ξανθά του μαλλιά και τα γένια του μαύρα, καθώς παρατήρησε την ομοιότητα.

Η ιδέα της πέτυχε και σύντομα ο κόσμος ζητούσε να βγουν φωτογραφίες μαζί του, όταν έβγαιναν έξω. Έτσι, όταν έκαναν το ταξίδι στο πατρικό σπίτι της στην περιοχή Pak Chong, στην επαρχία Nakhon Ratchasima της Ταϊλάνδης, έλαβαν απίστευτες αντιδράσεις αγάπης.

«Ευχαριστώ τον ταϊλανδέζικο λαό που με καλωσόρισε. Οι Ταϊλανδοί είναι υπέροχοι, ειδικά η σύζυγός μου» δήλωσε στους Ταϊλανδούς δημοσιογράφους ο σωσίας του Ριβς.

T



Ταϊλάνδηειδήσεις τώραTik TokΚιάνου Ριβς