Viral|01.06.2024 13:28

Το είδαμε και αυτό: Πετούσαν γαρύφαλλα σε πανηγύρι με εκσκαφέα

Newsroom

Το απόλυτο cult και ταυτόχρονα viral σκηνικό εκτυλίχθηκε στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην αμφιθέα το προηγούμενο Σάββατο, όταν σε πανηγύρι έφτασαν στο σημείο να πετούν λουλούδια με εκσκαφέα. Πιο συγκεκριμένα το μεγάλο όχημα μπήκε μέσα στο πανηγύρι και στο «τσακίρ κέφι», άρχισε να ξεφορτώνει γαρύφαλλα με τη δαγκάνα του.

Η ιδιοκτήτρια καταστήματος που βρισκεται πίσω από την viral πρωτοβουλία μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» και εξήγησε ότι ήταν μία συνειδητή απόφαση, ενώ εξήγησε ότι την βοήθησε ο πατέρας της που έχει στην κατοχή του τον εκσκαφέα και άλλα αγροτικά μηχανήματα. «Το κανονίσαμε με τον μπαμπά, είναι η δουλειά του» είπε χαρακτηριστικά για την παράξενη ρίψη λουλουδιών.

«Μου αρέσουν πολύ τα πανηγύρια και ό,τι έχει να κάνει με αυτά. Τα προτιμάμε πολύ στην περιοχή μας στην Εύβοια» ανλεφερε η Λένα Καρατζά και πρόσθεσε ότι τα έξοδα για τα άνθη «βγήκανε» καθώς οι περισσότεροι αγκαλιάζουν την προσπάθεια. Όπως αποκάλυψε το όχημα είχε μέσα δύο σακούλες με συνολικά 1.600 γαρύφαλλα.

ειδήσεις τώραπανηγύριαΕύβοιαλουλούδια