Viral|25.06.2024 09:20

Hawk Tuah: Φρενίτιδα στο ίντερνετ με την περίεργη φράση – Έγινε viral εν ριπή οφθαλμού

Newsroom

Viral έγινε μέσα σε μια ημέρα στις ΗΠΑ η φράση «Hawk Tuah». Τι είναι όμως αυτή η περίεργη φράση;

Όλα ξεκίνησαν όταν μια γυναίκα στις ΗΠΑ σταμάτησε για να δώσει τις δικές της απαντήσεις στον δρόμο, σε συνέντευξη καναλιού YouTube, στο Νάσβιλ.

Η νεαρή ρωτήθηκε: «τι μπορείς να κάνεις στο κρεβάτι για να τρελάνεις έναν άνδρα;». Η ίδια πανέτοιμη είπε ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σάλιο σου και προσπάθησε να παρουσιάσει με λέξεις τη διαδικασία, να μιμηθεί τον ήχο που ακούγεται όταν φτύνουμε.

«Α, πρέπει να κάνεις "hawk tuah" και να φτύσεις, κατάλαβες;» είπε, στο βίντεο. Έτσι, προέκυψε η ιδιαίτερα εμπνευσμένη ονοματοποιία, σε μια προσπάθεια να γίνουν λέξεις οι ήχοι, η οποία διασκέδασε αρκετό κόσμο.

 

Τρέλα με το «Hawk Tuah» 

Το βίντεο μπήκε αμέσως πρώτο στις τάσεις του διαδικτύου ενώ είναι παντού σε TikTok, YouTube και Instagram. Επιπλέον, φτιάχτηκαν memes, τατουάζ, πίνακες, μουσικά τραγούδια ακόμα με τη φράση. Η ίδια δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος, αλλά μια εταιρεία αναφέρει πως πουλά καπέλα με την υπογραφή της και τη φράση «Hawk Tuah ‘24».

Η εταιρεία «Fathead Threads» ανέβασε φωτογραφία με τη Χέιλι, τη «γυναίκα Hawk Tuah», να υπογράφει καπέλα που πωλούνται ως «επίσημο» προϊόν. Τα καπέλα πωλούνται για 50 δολάρια με υπογραφή και 40 χωρίς -και η εταιρεία αναφέρει ότι ένα μέρος των εσόδων πηγαίνει στη Χέιλι..


ΗΠΑyoutubeειδήσεις τώρα