Viral|25.06.2024 15:29

Μύκονος: Βρετανίδα ραδιοφωνική παραγωγός χάθηκε στα σοκάκια - «Όλοι οι δρόμοι είναι ίδιοι»

Newsroom

Όσοι έχουν επισκεφθεί τη Μύκονο και έχουν περιπλανηθεί στα γραφικά της σοκάκια μπορούν να κατανοήσουν την εμπειρία της Βρετανίδας ραδιοφωνικής παραγωγού που χάθηκε μέσα σε αυτά. Η Τζάκι Ο’ Χέντερσον μοιράστηκε στο Instagram ένα περιστατικό από το ταξίδι της στις διακοπές της στη Μύκονο.

Χαμένες στους δρόμους της Μυκόνου

Η 49χρονη ραδιοφωνική παραγωγός ανάρτησε βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου εμφανίζεται με μια φίλη της να περιφέρονται στα στενά του νησιού, κρατώντας κοκτέιλ. «Είναι τόσο όμορφα εδώ» λέει σε ένα από τα βίντεο. Όμως, αυτή η ευχάριστη στιγμή πήρε μια απρόσμενη τροπή όταν συνειδητοποίησαν ότι είχαν χαθεί καθώς προσπαθούσαν να βρουν τον προορισμό τους.

Δείχνοντας τα  σοκάκια της Μυκόνου που μοιάζουν μεταξύ τους, η ραδιοφωνική παραγωγός αναρωτιέται: «Πώς τα πάμε; Καμιά τύχη;», με τη φίλη της να απαντά: «Το Google Maps λέει 3 λεπτά εδώ και περίπου 15 λεπτά». «Ω Θεέ μου, νομίζω ότι χαθήκαμε», λέει η Ο’ Χέντερσον. Η φίλη της προσθέτει πως «το πρόβλημα είναι ότι κανένα από τα σοκάκια δεν έχει όνομα οδού, και αυτό κάνει τα πράγματα ακόμη πιο μπερδεμένα».

Συνεχίζοντας το βίντεο, η ραδιοφωνική παραγωγός δείχνει τρεις σχεδόν πανομοιότυπους δρόμους, για να πείσει τους ακολούθους της για το μπέρδεμα. Ακολούθως, ρωτάει τη φίλη της: «Πώς θα είναι άραγε να ζεις σε ένα από αυτά τα μικρά σπίτια; Θα πρέπει να είναι τέλεια», με τη φίλη της να συμπληρώνει: «Φαντάσου να είσαι μεθυσμένος, πώς θα βρεις ποιο είναι το σπίτι σου;».

ειδήσεις τώραinstagramΜύκονοςτουρίστες