Viral|14.07.2024 22:04

Κάλεσε την αστυνομία επειδή μετάνιωσε και δεν ήθελε να βγει... ραντεβού που κανόνισε

Newsroom

Μια απίστευτη «χυλόπιτα» έφαγε άντρας στην Αϊόβα που συνελήφθη από την αστυνομία μετά από καταγγελία της γυναίκας με την οποία είχε κανονίσει να βγει ραντεβού. Η γυναίκα, που τελικά συνελήφθη, τον κατήγγειλε ψευδώς στην αστυνομία μόνο και μόνο επειδή «φοβήθηκε», δεν ήθελε να βγει μαζί του και δεν ήξερε πώς να του το πει.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το odditycentral, η 18χρονη Sumaya Thomas επρόκειτο να πάει σε ένα ρομαντικό ραντεβού με έναν άνδρα που είχε γνωρίσει μέσω μιας διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, αλλά όταν ο συνοδός της εμφανίστηκε στο σπίτι της, στις 16 Ιουνίου, η νεαρή γυναίκα φέρεται να σάστισε και να αποφάσισε ότι δεν ήθελε να βγει μαζί του.

Αντί απλά να σκαρφιστεί κάποια δικαιολογία για να ακυρώσει το ραντεβού τους ή να πει ξεκάθαρα στον άντρα ότι δεν ήθελε να βγει πια μαζί του, η Thomas σήκωσε το τηλέφωνο και κάλεσε το 100, επινοώντας μια γελοία ιστορία ότι ο άντρας στην πόρτα της ήταν ο βίαιος πρώην της, με τον οποίο ήταν 7 μηνών έγκυος.

Μάλιστα, είπε ότι ο άνδρας την απειλούσε να την χτυπήσει και να την μαχαιρώσει, οπότε ένα περιπολικό της αστυνομίας στάλθηκε στην τοποθεσία της. Μόνο που όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της Sumaya Thomas, βρήκαν έναν ήρεμο άντρα να περιμένει λέγοντά τους ότι είχαν μόλις γνωριστεί μια εβδομάδα πριν μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών και υποτίθεται ότι θα έβγαιναν ραντεβού εκείνο το βράδυ.

Τελικά, η 18χρονη Sumaya η οποία είχε διαγράψει κάποια από τα μηνύματά της με τον συνοδό της για να καλύψει τα ίχνη της και μετά από επανειλημμένες ερωτήσεις, παραδέχτηκε ότι είχε επινοήσει όλη την ιστορία!

 

ραντεβούΗΠΑΑϊόβαειδήσεις τώρα