Viral|21.07.2024 13:50

Παππούδες στην Κρήτη ξεκίνησαν... βεντέτα με τις viral γιαγιάδες - Τραγουδούν το «Staka me ta avga» σε συνεργασία με τον Μαμαλάκη

Newsroom

Beef με τις αγαπημένες γιαγιάδες της Κρήτης που σάρωσαν το διαδίκτυο με τα τραγούδια τους και τα βίντεοκλιπ άνοιξαν οι παππούδες του νησιού και έβγαλαν μια δική τους υπερπαραγωγή στο Καλοκαίρι του Νότου, σε συνεργασία με τον αγαπημένο σεφ Ηλία Μαμαλάκη.

Staka me ta avga είναι η απάντηση των παππούδων στην Melitzana apo alana και άλλες επιτυχίες των γιαγιάδων, με μια «βεντέτα» να ξεκινά στο νησί.

Το σενάριο και η εκτέλεση 

Το βίντεο ξεκινά με ιδέες για το πώς θα έρθουν σε ρήξη με τις γιαγιάδες, με την ερωτική απογοήτευση του καφετζή του χωριού να είναι η αφορμή που θα ξεκινήσει το μουσικό εγχείρημα των παππούδων.

Ο Κρητίκαρος «Κεν», αναζητώντας τη γιαγιά Barbie ξεκινάει την ερωτική εξομολόγηση με στόχο να τη δελεάσει, ενώ τη λύση τελικώς για να γίνουν και εκείνοι viral, την δίνει ο γνωστός Ηλίας Μαμαλάκης, μετατρέποντας την στάκα με τα αυγά, στο πιο ελκυστικό και νόστιμο πιάτο.

Οι παππούδες χορεύουν ξέφρενα με μαγιό κάνοντας τις γιαγιάδες να… ζηλέψουν και καταλήγοντας να μαγειρεύουν το συγκεκριμένο κρητικό έδεσμα με τον Ηλία Μαμαλάκη.

Την νέα παραγωγή υπογράφουν ο Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου!

Ας θυμηθούμε και τις υπερπαραγωγές και των γιαγιάδων:

Κρήτηγιαγιάειδήσεις τώραβίντεοviralπαππούς