Viral|26.07.2024 12:57

Απίστευτο: 17χρονος εκτροχίασε τρένο για να... το τραβήξει βίντεο για το YouTube

Newsroom

Ένας έφηβος από τη Νεμπράσκα προκάλεσε τον εκτροχιασμό ενός τρένου, για να καταγράψει την σύγκρουση και να την δημοσιεύσει στο κανάλι του στο YouTube! Στο απίστευτο περιστατικό, ο 17χρονος είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για δύο κακουργήματα.

Ένας ερευνητής της BNSF Railway δήλωσε στα δικαστικά έγγραφα ότι ο έφηβος ειδοποίησε τις αρχές για τον εκτροχιασμό και ρώτησε τον ερευνητή που έφτασε τι τον προκάλεσε. Ο ίδιος κατηγορείται ότι πείραξε μια σιδηροτροχιά με αποτέλεσμα να προκληθεί το ατύχημα, στις 21 Απριλίου.

Από την σύγκρουση προκλήθηκαν ζημιές ύψους 350.000 δολαρίων σε δύο βαγόνια και ευτυχώς δεν έγινε κάτι χειρότερο.

Τις στιγμές που προηγήθηκαν της σύγκρουσης, ο εισπράκτορας προσπάθησε να κάνει στάση έκτακτης ανάγκης, αλλά δεν πρόλαβε, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Πώς «καρφώθηκε» μόνος του 

Ο έφηβος, ο οποίος κατήγγειλε τον εκτροχιασμό, πλησίασε έναν ερευνητή μετά το δυστύχημα και ρώτησε τι το προκάλεσε. Όταν ο ερευνητής είπε ότι δεν έχε ακόμα εικόνα, του απάντησε ότι «προφανώς ένας διακόπτης γύρισε με λάθος τρόπο».

Όπως φαίνεται, «καρφώθηκε» μόνος του, λέγοντας πως είναι λάτρης των τρένων και του έδειξε το βίντεο που είχε τραβήξει από τον εκτροχιασμό, σύμφωνα με τα αρχεία.

Ο έφηβος αρνήθηκε ότι παραβίασε την περιοχή και ότι πείραξε τον διακόπτη, αλλά ο ερευνητής επεσήμανε στα έγγραφα ότι γνώριζε πού βρισκόταν ο διακόπτης και πώς λειτουργούσε. Οι αρχές ανακάλυψαν αργότερα ότι ένα τρίποδο είχε στηθεί κοντά στο σημείο του ατυχήματος μόλις τέσσερα λεπτά πριν από τον εκτροχιασμό του τρένου, σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία.