Viral|03.08.2024 03:00

Μία σερβιτόρα έχει αφήσει άφωνο το TikTok: Συγκέντρωσε απίστευτο ποσό από φιλοδωρήματα σε 4 ώρες

Newsroom

Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων δυσκολεύονται να πιστέψουν τα σημαντικά κέρδη μιας σερβιτόρας του Hooters από μια τετράωρη βάρδια.

Η Maia Marie, εργαζόμενη στο Hooters, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok τον Μάιο για να περιγράψει την εμπειρία της από τη δουλειά της. Το βίντεο της γρήγορα έγινε viral, προκαλώντας ευρεία προσοχή στα πιθανά εισοδήματα στον τομέα της εστίασης.

Παρά τις διαφωνίες που έχουν ανακύψει γύρω από το Hooters εδώ και χρόνια, η αλυσίδα εστιατορίων εξακολουθεί να προσελκύει προσωπικό που συχνά δημοσιεύει τις εμπειρίες τους στο διαδίκτυο. Το βίντεο της Maia ξεχώρισε όχι μόνο για την ενδιαφέρουσα αφήγησή της, αλλά και για την εντυπωσιακή χρηματική αμοιβή από μια μόνη βάρδια.

Πηγή βίντεο: TikTok/maiaaamarieee

Στο βίντεο, η Maia καλεί τους ακολούθους της να την παρακολουθήσουν σε μια έντονη βραδινή βάρδια. Αφηγείται την άφιξή της στο μπαρ και την άμεση ένταξή της στην εξυπηρέτηση λόγω της μεγάλης προσέλευσης πελατών. Μεταξύ των αξιοσημείωτων στιγμών, αναφέρει έναν από τους τακτικούς της πελάτες που της έφερε ένα cheesecake, αν και δεν είχε την ευκαιρία να το απολαύσει καθώς έπρεπε να πιάσει γρήγορα δουλειά.

Στο τέλος της τετράωρης βάρδιας της, η Maia κατέγραψε τα φιλοδωρήματά της, δείχνοντας ένα καθαρό μπαρ και ένα σημαντικό ποσό μετρητών. Ο τελικός απολογισμός της; Το εκπληκτικό ποσό των 451 δολαρίων (420€) σε φιλοδωρήματα.

Αυτό το εντυπωσιακό ποσό άφησε έκπληκτους τους θεατές, με πολλούς να εκφράζουν παράπονα και να αναθεωρούν τις επαγγελματικές επιλογές τους.

ειδήσεις τώραTikTokΗΠΑσερβιτόρα