Viral|24.08.2024 22:25

«Τα έχετε χαμένα στη Μύκονο;»: Διάσημη Influencer ξεσπά για τις αστρονομικές χρεώσεις στο νησί

Newsroom

Για ακόμα μία φορά τα αρνητικές ιστορίες ταξιδιωτών από τις διακοπές τους στη Μύκονο κάνουν τον γύρω του διαδικτύου.

Μια 63χρονη solo traveler από τον Καναδά κατήγγειλε ότι κατά την αναχώρηση χρέωσαν στον λογαριασμό της εκτός από τις υπηρεσίες δωματίου και tip για το προσωπικό.

«Όλα αυτά τα χρόνια που ταξιδεύω, δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό. Δεν ξέρω τι στο διάολο συμβαίνει στη Μύκονο, αλλά ήταν σκέτη κλοπή», Θεέ χαρακτηριστικά η Christina Ford.

Η ίδια υποστηρίζει πως όταν έκανε check out από το ξενοδοχείο της παρουσίασαν έναν λογαριασμό που περιλάμβανε το κόστος διαμονής, κρατικούς φόρους, την τιμή για το φαγητό που είχε παραγγείλει στην πισίνα, συν τους φόρους, καθώς και ένα φιλοδώρημα το προσωπικό.

«Βάζω την πιστωτική μου κάρτα και με περιμένουν, δύο άνθρωποι στέκονται από πάνω μου. Λέω, “Τι είναι αυτό;” Μου λένε, “Α, είναι για να αφήσεις φιλοδώρημα”», συνεχίζει.

«Τα έχετε χαμένα στη Μύκονο;»

«Αυτή η κουλτούρα γύρω από τα φιλοδωρήματα έχει ξεφύγει. Έχει ζητηθεί ποτέ από κάποιον να αφήσει φιλοδώρημα για το κόστος του δωματίου του και έπιπλον φιλοδωρήματα από αυτά που έχει ήδη δώσει; Τα έχετε χαμένα στη Μύκονο;», προσθέτει. 

Η Ford δήλωσε στη MailOnline  της άρεσε το ξενοδοχείο, αλλά έμεινε «απίστευτα σοκαρισμένη» από το αίτημα για φιλοδώρημα και δεν το πλήρωσε. «Όλα τα χρόνια που ταξιδεύω, δεν είχα δει ποτέ κάτι τέτοιο. Πιστεύω επίσης ότι αν ήμουν Ελληνίδα και όχι Καναδή - που συχνά με μπερδεύουν με Αμερικανίδα - δεν θα μου ζητούσαν φιλοδώρημα», τόνισε.

Η ίδια υποστηρίζει ότι είναι «γενναιόδωρη με το φιλοδώρημα, αν η εξυπηρέτηση είναι καλή, αλλά δυσανασχετώ, όταν ένα τεράστιο ποσό προστίθεται στον λογαριασμό μου».

Μύκονοςξενοδοχείολογαριασμόςειδήσεις τώρα