Viral|25.08.2024 17:41

Απίστευτο: 9χρονος που δηλώθηκε εξαφανισμένος, εντοπίστηκε από ελικόπτερο να κάνει κοπάνα

Newsroom

Ένα ελικόπτερο τηλεοπτικού σταθμού εντόπισε αγόρι που είχε δηλωθεί ως αγνοούμενο, αλλά στην πραγματικότητα βρισκόταν στην ταράτσα του κτιρίου του στη Νέα Υόρκη και έπαιζε.

Το 9χρονο αγόρι έφυγε από το διαμέρισμά του στο Μπρούκλιν γύρω στις 7 το πρωί της Πέμπτης, αλλά δεν εμφανίστηκε στο σχολείο, μετέδωσε το CBS News New York.

Οι γονείς του παιδιού κάλεσαν την αστυνομία, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα μια περιγραφή του αγνοούμενου παιδιού, συμπεριλαμβανομένης της πορτοκαλί γραβάτας που φορούσε.

Ο σταθμός CBS έστειλε ελικόπτερο στο σημείο και ο δημοσιογράφος Dan Rice εντόπισε το αγόρι στην ταράτσα του κτιρίου της οικογένειάς του.

«Καθώς ο πιλότος μου Eric Ross και εγώ κάναμε κύκλους γύρω από το κτίριο, συναντήσαμε ένα άτομο να κάθεται σε μια καρέκλα εδώ στην ταράτσα. Κάναμε ζουμ με την κάμερα. Φάνηκε να είναι το παιδί που ταίριαζε στην περιγραφή του αγνοούμενου παιδιού», δήλωσε ο Ράις.

Οι υπάλληλοι του σταθμού κάλεσαν την αστυνομία και το πλήρωμα του ελικοπτέρου αιωρήθηκε πάνω από το κεφάλι τους μέχρι να φτάσει. «Απλώς μαζεύει τον υπολογιστή του και την τσάντα του και φεύγει με τους αστυνομικούς», δήλωσε ο Rice. «Κοίταξαν πίσω στο ελικόπτερό μας, μας έδωσαν ένα μεγάλο μπράβο και πήραν το παιδί κάτω στους γονείς του».

ΗΠΑεξαφάνισηΝέα Υόρκηειδήσεις τώρα