Viral|17.09.2024 04:00

Συνελήφθη άνδρας που τηλεφωνούσε πάνω από 100 φορές την μέρα στη σύζυγό του

Newsroom

Ένας 38χρονος Ιάπωνας συνελήφθη επειδή παρακολουθούσε τηλεφωνικά την ίδια του τη σύζυγο, καλώντας την πάνω από 100 φορές την ημέρα από απόκρυψη.

Πώς ξεκίνησαν τα τηλεφωνήματα

Στις 10 Ιουλίου, μια 31χρονη άρχισε να δέχεται περίεργες τηλεφωνικές κλήσεις από άγνωστο που την καλούσε χωρίς να μιλάει.

Αυτό συνεχίστηκε για εβδομάδες και επειδή οι κλήσεις προέρχονταν από έναν αριθμό με απόκρυψη, η γυναίκα δεν μπορούσε απλώς να τον μπλοκάρει.

Τις περισσότερες ημέρες δεχόταν δεκάδες τηλεφωνήματα, αλλά ορισμένες φορές, το τηλέφωνο χτυπούσε πάνω από 100 φορές την ημέρα!

Πότε δεν χτυπούσε το τηλέφωνό της

Το τηλέφωνο ωστόσο δεν χτυπούσε ποτέ κατά τη διάρκεια της νύχτας ή όταν έπαιζε βιντεοπαιχνίδια στο τηλέφωνο του συζύγου της, γεγονός που την έκανε να αναρωτηθεί ποιος θα μπορούσε να είναι ο δράστης.

Αφού μπήκε ο Αύγουστο και τα τηλεφωνήματα συνέχισαν, η απελπισμένη γυναίκα άρχισε να σκέφτεται τρόπους για να εκθέσει τον διώκτη της. Όσο περισσότερο ανέλυε τα μοτίβα των κλήσεων, τόσο πιο καχύποπτη γινόταν για τον σύζυγό της.

Τελικά, η 31χρονη απευθύνθηκε στην αστυνομία για να τη βοηθήσει να λύσει το μυστήριο, μοιραζόμενη μαζί τους τις υποψίες της ότι ο σύζυγός της θα μπορούσε να είναι ο διώκτης.

Μετά από έρευνα, οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν τους φόβους της γυναίκας και στις 4 Σεπτεμβρίου, ο σύζυγός της συνελήφθη για παραβίαση του ιαπωνικού νόμου κατά της παρενόχλησης.

Τι είπε στην αστυνομία ο σύζυγος

Όταν ρωτήθηκε γιατί είχε παρενοχλήσει την ίδια του τη γυναίκα για πάνω από ένα μήνα με τα περίεργα τηλεφωνήματά του, ο άνδρας απάντησε «αγαπώ τη γυναίκα μου και της έκανα τηλεφωνήματα χωρίς να της μιλάω».

Δεν είναι ασυνήθιστο για τα παντρεμένα ζευγάρια στην Ιαπωνία να ζουν χωριστά, ειδικά όταν ένας από τους δύο πρέπει να μετακομίσει λόγω της δουλειάς του. Κάποιες φορές ένας από τους συζύγους ζηλεύει και αρχίζει να καταδιώκει τον άλλον.

Ωστόσο, η αστυνομία στο Αμαγκασάκι επιβεβαίωσε ότι αυτή ήταν η πρώτη περίπτωση τηλεφωνικής παρακολούθησης αφορούσε ζευγάρι που ζούσε στο ίδιο σπίτι!  

σύλληψηκινητό τηλέφωνοΙαπωνίασύζυγοςτηλέφωναειδήσεις τώρα