Viral|22.09.2024 16:03

Απίστευτο: 8χρονη πήρε το SUV των γονιών της και το οδηγούσε – Τη βρήκαν 21 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της

Newsroom

Ένα 8χρονο κορίτσι πήρε ένα αυτοκίνητο τύπου SUV από το σπίτι του στο Οχάιο και οδήγησε για χιλιόμετρα σε ένα κατάστημα, όπου αργότερα βρέθηκε σώα και αβλαβής, σύμφωνα με τις αρχές.

Το κορίτσι, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, και το όχημα - ένα Nissan Rogue του 2020 - δηλώθηκαν ως αγνοούμενα γύρω στις 9 το πρωί της περασμένη Κυριακής, σύμφωνα με την αστυνομία του Μπέντφορντ. Μέλη της οικογένειας δήλωσαν ότι είχαν δει για τελευταία φορά το κορίτσι στην κατοικία περίπου δύο ώρες νωρίτερα.

Καθώς η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα, έμαθε ότι ένα μικρό παιδί είχε εντοπιστεί να οδηγεί ένα όχημα σε κοντινό δρόμο, αλλά το όχημα αυτό δεν μπορούσε να εντοπιστεί. Το SUV βρέθηκε τελικά λίγη ώρα αργότερα στο πάρκινγκ ενός καταστήματος Target στο Bainbridge, το οποίο απέχει σχεδόν 21 χιλιόμετρα (13 μίλια) από το σπίτι της.

Σύντομα η αστυνομία βρήκε το παιδί μόνο του μέσα στο κατάστημα. Είπε στους αστυνομικούς ότι είχε χτυπήσει ένα γραμματοκιβώτιο ενώ οδηγούσε, αλλά τίποτα άλλο. Οι αρχές δεν ανέφεραν γιατί αποφάσισε να ταξιδέψει στο κατάστημα ούτε έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι της.

Το κορίτσι είναι πολύ μικρό για να κατηγορηθεί ποινικά, δήλωσε η αστυνομία.

ανήλικηαστυνομίαSUVΗΠΑειδήσεις τώρα